Zumba Välgörenhetsevent till Förmån för SOS Barnbyar

17 sep 2016 10:00 - 12:00

Folkets hus, 413 04 Göteborg

Välkommen till SOS Barnbyars Välgörenhetsevent!

Nybörjare? Proffs? ALLA kan vara med :D
Häng med, skaka loss och få pulsen att stiga! Det krävs inga förkunskaper för att röra sig till våra fantastiska instruktörers koreografier till ljudet av latinotoner! På med träningskläderna så kör vi 17 september!

Vilka är då SOS Barnbyar?
Vi är en barnrättsorganisation med våra 550 barnbyar runt om i 134 länder. Vi ser till att alla barn får rätt till ett hem oavsett om det är i barnbyarna eller om vi lyckas hålla ihop fa...miljer med hjälp av familjestärkande projekt. De familjestärkande projekten innebär bland annat möjligheten att starta eget företag som förälder för att ge barnen möjlighet till skolgång, mat för dagen och självförsörjning. Vi ger även föräldrautbildning till pappor så att fler barn har möjligheten till att stanna i sina familjer när mamman av någon anledning inte finns kvar i bilden och när vi jobbar på detta sätt ökar vi också jämställdheten i länder.

SOS Barnbyar har även den unika förmånen att agera snabbt vid en katastrof eftersom att vi redan finns på plats. Vi agerar under katastrofer och även efteråt för ett hållbart resultat.

För mer information om våran organisation gå in och läs me på http://www.sos-barnbyar.se/


Förra året på Zumbaeventet var vi 100 deltagare och 11.000 insamlade kronor, vi hamnade i tidningen GöteborgsPosten och insamlingen efterfrågades från en rad olika håll så detta året satsar vi ännu större och ännu mer för att det ska bli dubbelt så bra och för att förra årets siffror skall slås! Tillsammans är vi stark och tillsammans gör vi skillnad!

Och hur ska vi göra detta då? Häng med så får ni se!

Pengarna kommer oavkortat att gå till SOS Barnbyars Katastroffond http://www.sos-barnbyar.se/gavoshop/gava/katastroffond/

Så var och när händer det?!
Plats: Folkets Hus Järntorget
När? : 17 September
Tid?: 10-12

Kostnad: 100kr för vuxna och 30kr för barn, kontanter vid entren om man inte hunnit boka

Hur många får plats?: 200 personer (!)

Instruktörer
Hamida och Guillermo (Halmstad/Varberg)
Gissella Angela (Varberg)

Christopher (Göteborg)
Johanna (Göteborg)
Banke (Kristinehamn)Sponsorer:
Folkets Hus
Billetto
Partykungen.se
Mötesplats Trädgård i Långedrag
Godishuset i Mölndal
Ica Supermarket Frölunda
Therese Wärme


Ljud/DJ
Hievi Dafe

Det är för de behövande vi gör detta, både vuxna och barn och vi hoppas ni bjuder in alla ni känner till detta event, att ni delar eventet, sprider och så att vi ses där :D !

Följ eventet på Facebook
https://www.facebook.com/events/221061634900905/

Standard

Stängd

Barn 13-17 år

Stängd