Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Zola Jesus + Theodor Kentros

Eventet är avslutat

Zola Jesus + Theodor Kentros

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

4 okt 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Artist: Zola Jesus
Support: Theodor Kentros
När: 4 oktober
Lokal: Slaktkyrkan
Pris: Begränsade Early Birds 175 kr, standard 275 kr
Dörrar: 19:00
Live från: ca 20.00
Åldersgräns: 18+

Det finns ett sätt som en röst kan skära genom verklighetens fascia, genom den råa nerven av erfarenhet. Nika Roza Danilova, sångerskan, låtskrivaren och producenten som sedan 2009 har släppt musik under namnet Zola Jesus, har en röst som gör det. När du hör den är det som om du blir kallad till en plats som redan finns inom dig men som är dold för den medvetna upplevelsen. Denna plats har begravts eftersom den tenderar att innehålla smärta och Zola Jesus senaste fullängdare, Arkhon, hittar nya sätt att förlora denna nedsänkta, stoppade smärta.

Arkhon avslöjar sig som ett album vars kraft härrör från övergivenhet. Både dess oro och dess njutningar slår rot i kroppen och låter det individuella medvetandet upplösas i det tjocka beatet. Trots det mörker som omger verkligheten finns det också en kraft i att ge sig hän åt det som inte kan fastställas, åt världens vilda utbredning i alla dess oförutsägbara rörelser. Detta att släppa taget är kärnan i Arkhon, som markerar ett nytt sätt att röra sig och skapa för Zola Jesus.

Efter Arkhon släppte Zola Jesus Alive in Cappadocia, med fyra trollbindande framträdanden som hyllar hennes kraftfulla rösts dominans och dynamik. Inspelningen ägde rum i ett 2 000 år gammalt kapell som valts ut för sin historiska rikedom, sin topografi och sin akustik, och denna fantastiska miljö är lika respektingivande som dessa solopianoframträdanden - Nika Rosa Danilova ensam vid pianot utan några ytterligare utsmyckningar, hennes befallande röst förstärks endast av de naturliga ekona och ljudet från själva rummet.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer