Hoppa till huvudinnehåll

Zacke | Hus 7

Zacke | Hus 7

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

25 okt 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Artist: Zacke
Datum: 25 oktober
Venue: Hus 7
Insläpp: 19.00
Live från ca kl 20.00
Åldersgräns: 18+ år
-
Zacke, en trefaldigt Grammisnominerad rappare, låtskrivare och producent från Luleå, haretablerat sig som en av Sveriges mest unika röster inom hiphop. Med fyra kritikerrosade albumhar han befäst sin ställning som en av scenens främstatextförfattare och mest skickliga rappare.

År 2021 släppte Zacke sitt fjärde album, ”Pengar. Frihet. Zakaria Jamal.”, vilket markerade en nystart i hans berättande. Här utforskas frågor om klass och identitet med en nyfunnen lekfullhet, vilket visar Zackes vilja att utveckla sitt konstnärskap både textmässigt och musikaliskt.

Albumet ledde till både en Grammisnominering och att han tilldelades SKAPs textpris;”Hiphopens centrala frågor om klass och identitet lyfter Zacke ur ett norrbottniskt perspektiv. Med en sällsynt konstnärlighet och fingertoppskänsla för textskrivande är han en av svensk raps mest unika förmågor. En kulturbärare som satte Luleå på hiphop-kartan."

Med singeln ”Bottenviken” (2023) introducerade Zacke oss till sitt nya musikaliska universum,NOIR, som också är namnet på hans kommande album. I detta universum ryms reflektioner över industrisatsningar i Norrbotten, barndomsskildringar där tonåringar säljer fisk för småpengar och frustration över den nedmonterade välfärden. Under 2024 har Zacke varit aktuell med flera singlar som alla leder fram till det efterlängtade albumet ”NOIR” som släpps i september.

Missa inte chansen att uppleva Zacke live och få en inblick i hans unika musikaliska värld!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer