Zackarias Andersson// Hugo Holke

Zackarias Andersson// Hugo Holke

Biljetter från 110,00 SEK

Plats

Datum

26 aug 2022 18:00 - 27 aug 2022 01:00

Beskrivning

Sveriges indiepopscen har fått ett nytt tillskott!
Zackarias Andersson är den 24-åriga indiemusikern från Göteborg som går sin egen väg. Musiken som han skriver och producerar själv för tankarna till både Kent och Sufjan Stevens
med sina målande texter och atmosfäriska indiepop. Något som blir väldigt tydligt på densex spår långa debut EP:n Bortglömda saker som släpptes tidigare i år. Här hör vi artisten
blomma ut och visa sin melodiska begåvning och vasst spetsade penna.

Med ett intresse för lyrik och film har musiken knutit samman Zackarias kreativa ådra och möjliggjort ett helt nytt sätt att uttrycka sig på.
Musiken som idag är en självklarhetför artisten har dock inte alltid varit det. Det var först vid 18 års ålder som han köpte sin första gitarr och bestämde sig för att lägga filmexamen på hyllan. Sedan dess har han inte släppt gitarren. Med texterna vill han försöka fånga vardagen på ett lite djupare plan. Som hur det känns att växa upp, glida ifrån vänner eller bara att
drömma om att fly till varmare länder.

spotify
youtube

Hugo Holke
Det råder inga tvivel om att debuterande Hugo Holke lagt sina tiotusen timmar på hantverket. Spelskickligheten, de vackra formuleringarna och de sofistikerade arrangemangen genomsyrar allt som han släpper ifrån sig. Med ett helt unikt språk, både musikaliskt och lyriskt, skapar han musik olik något annat på Sveriges musikscen.

Med inspiration från amerikanska folk-artister, svensk vis-tradition samt bildkonst och poesi är Holkes musik otroligt mångbottnad och öppnar upp nya lager för varje genomlyssning.

”… ihop med den svenska lyriken blev det något helt eget. Detta är en kombination jag inte tidigare hört. … Det blir ett resultat som hittar den där balansen av sårbar kreativitet som skär i hjärtat, med professionellt skapande” – Tinsel music magazine

”José Gonzales och Bon Iver nämns som referenser, och det är inte helt dumma jämförelser” – Nöjesguiden

spotify
youtube

Restaurang & bar öppnar 18.00
på scen ca 19.30

Vill du äta? boka ditt bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.