skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Zacapa NUET

Eventet är avslutat

Zacapa NUET

Från 995,00 SEK

Plats

Datum

24 jan 2018 17:00 - 22:00

Beskrivning

Ta del av en unik middagsupplevelse med fokus på att vara i nuet!

I januari är Zacapa tillbaka med restaurangkonceptet Nuet – en unik middagsupplevelse som kommer väcka alla dina sinnen till liv. Tillsammans med stjärnkocken Edin Dzemat och en av världens bästa bartenders, Josephine Sondlo, bjuder vi in till en trerättersmiddag med tillhörande cocktails, där även dialogen finns serverad på meny. Kvällen erbjuder två sittningar, kl. 17-19 och kl. 20-22.

För att uppnå maximal närvaro under middagarna har mindful eating-experten Maria Helander bjudits inför att hjälpa sällskapen att gå utanför den trygga zonen och skapa nya vardagliga rutiner. Dessutom kommer Violinisten Andreas Bernitt att vara på plats med musik komponerad specifikt för kvällen, detta för att ytterligare fördjupa kvällens upplevelse.

Arrangör

Lokal

Paradiso, Timmermansgatan 24, 118 55 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer