skip to main content

Yrkeslivet: Den seniora rollen (Malmö)

Yrkeslivet: Den seniora rollen (Malmö)

Från 17.250,00 SEK

Plats

Datum

16 apr 2024 10:00 - 5 jun 2024 15:00

Beskrivning

Ett program som vänder sig till den med över 15 års erfarenhet inom ditt yrke. Här får du utveckla hur den seniora rollen ska utformas i just ditt yrkesliv. Här får du bland annat möjligheten att ta fram strategier för hur du bäst kan förvalta den kunskap och erfarenhet du samlat på dig, få verktyg för att leda andra i kreativt arbete och utveckla din kommunikation med uppdragsgivare och andra samt undersöka möjligheter till andra sätt att samarbeta. Ett program för dig som vill utvecklas och reflektera, samt träffa andra i liknande fas av yrkeslivet.

Programmet består av föreläsningar, samtal och praktiskt arbete. Programmen bygger på att deltagarna aktivt bidrar till diskussioner och övningar.

Exempel på innehåll

Att leda sig själv och andra

Att leda kreativa team

Kommunikation

Att skriva om sitt arbete

Samarbetsformer

För vem?

För dig som kommit långt i din karriär och vill ta nästa steg i ditt yrkesliv.

När och var

3 tillfällen, 25 h totalt

Mellan varje tillfälle kan du räkna med att lägga tid på eget arbete.

Plats: Minc, Malmö

https://www.minc.se/work-meet


Tillfälle 1

Tisdag 16/4 kl. 10-16

Onsdag 17/4 kl. 9-16

-----------------------

Tillfälle 2

Tisdag 14/5 kl. 13-17

Onsdag 15/5 kl. 9-12

-----------------------

Tillfälle 3

Tisdag 4/6 kl. 10-16

Onsdag 5/6 kl. 9-15

-----------------------

Som medlem i Svenska Tecknare har du rabatt på Best Western hotell. Du hittar rabattkoden och bokningsvillkor när du är inloggad på svenskatedknare.se.


Pris

Ordinarie: 13 800 kr exklusive moms

Medlem rabatt 50%: 6 900 kr exklusive moms

Anmälan stänger

10 mars

Deltagare

14 p

Programmet ställs in vid färre än 10 anmälda

Språk

Svenska

Lärare

Elisabeth Björkbom

Elisabeth Björkbom är en ICF certifierad ACC coach som driver eget coaching-företag för kreatörer. Innan dess har hon arbetat i 30 år inom creative direction, strategi, design och kommunikation med egen verksamhet. Hon har varit föreläsare, lärare och

coach på designutbildningar som Konstfack, Beckmans och LTH Arkitektur. Hon var även med i starten av tävlingen “Kolla!”.

”Min passion är att få människor att växa genom den kreativa processen. De flesta av oss har massor med kreativitet inom oss. Kreativitet handlar om så mycket mer än att kunna rita och måla. Kreativitet är att ha ett öppet sinne, att kunna se bortom det omedelbara och våga prova nya saker. Med hjälp av coaching plockar vi fram dina styrkor, dina drömmar, dina värderingar mm. och omvandlar det till handling.”

Elisabeth Björkbom

..........

Villkor

Här kan du läsa om de allmänna villkor som gäller för Svenska Tecknares utbildningar. Samma villkor gäller både för kortare kurser och mer omfattande program.

Svenska Tecknares utbildningar är öppna för alla yrkesverksamma visuella kreatörer. Som medlem får du 50 procent rabatt på kursavgiften. Alla priser är exklusive moms. Moms 25% tillkommer.

Anmälan och bokningsbekräftelse
Du köper och betalar din plats via Billetto. När du genomfört ditt köp får du en biljett till din mejl som gäller som bekräftelse på att du fått plats på kursen. Svenska Tecknare förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Sista anmälningsdag hittar du i respektive kursbeskrivning.

Ångerrätt

Då Svenska Tecknares kurser riktar sig till yrkesverksamma personer, dvs inte konsumenter i lagens mening, omfattas inte köp av en kursplats av ångerrätten i lagen om distansavtal 2 § fjärde stycket). Om du får förhinder har du möjlighet att överlåta din plats till en kollega/annan utövare.

I övrigt gäller villkoren på Billetos hemsida för köpet.


För att vara berättigad en återbetalning krävs i regel ett aktuellt läkarintyg som intygar att du ej kan fullfölja kursen dvs. att det aktuella intyget styrker avrådan om/oförmågan att fullfölja kursen.

Observera att tillstånd som uppstått innan kursanmälan inte är godkänd grund för återbetalning.

Den som behöver resa för att delta på en kurs bokar själv resa och övernattning. Vi rekommenderar att du bokar ombokningsbar resa och övernattning i de fall du behöver. Vid inställd kurs står du annars själv för eventuella kostnader som du bundit dig för.

Reservplats
Är kursen full kan du maila kurser@svenskatecknare.se om att stå på reservlistan. Om du blir erbjuden en reservplats på kursen så har du rätt att tacka nej. Du blir då inte heller betalningsskyldig för den kursen. Tackar du ja till platsen så godkänner du anmälnings- och betalningsvillkoren.

Ta igen en missad kurs
Kurserna ges i många fall endast en gång, vilket gör att det inte är möjligt att ta igen missad närvaro vid senare tillfällen.

 Ursäktligt avbrott (force majeure)
Vi förbehåller oss rätten att tillämpa Force Majeure vid oförutsedda omständigheter som ligger utanför vår kontroll, där vi inte längre kan fortsätta verksamheten. Exempel på oförutsedda omständigheter är bland annat naturkatastrofer, sjukdom, konkurs, krig, strejker, uppror, epidemi, pandemi, attentat.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs om antalet deltagare är för få. Anmäld deltagare får då tillbaka sin betalning. Observera att vi reserverar oss för detaljinnehåll i program och kurser.

Arrangör

Svenska Tecknare är en facklig förening som organiserar och representerar illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serieskapare.

www.svenskatecknare.se

Lokal

Minc, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer