Your Ciscock is Not a Peacock + Radar + Ellen Ripley

Your Ciscock is Not a Peacock + Radar + Ellen Ripley

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

16 dec 2022 20:00 - 17 dec 2022 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Your Ciscock is Not a Peacock + Radar + Ellen Ripley

Plats: Oceanen, Stigbergstorget 8

Datum: 16 december

Tid: 20.00 - 01.00

Åldersgräns: 20 år

________


Your Ciscock is Not a Peacock

Your Ciscock is Not a Peacock är punk på svenska för alla hjärtan som krossats av det här jävla skitsamhället. Det är ljudet av att vi reser oss och slår tillbaka.


Med punk och slängkyssar är Your Ciscock is Not a Peacock patriarkatets värsta mardröm.


Radar

I goa gränslandet mellan hybris och självhat levererar Radar kärlek, sprit och politik med känslosvall, allvar och rosor på kind. De har beskrivits som Göteborgsbandet som kan partytricket att förvandla en öl till hundra. Punkös som motsägelsefullt drar ner dig på jorden samtidigt som du kommer känna dig underligt nöjd inombords.


Någon beskrev det som "retroaktiv tonårsromantik. Sprött och medryckande"


Ellen Ripley

Med insteget om att "en ny värld inte bara är möjlig, utan direkt nödvändig", dundrar Ellen Ripleys drömrock rakt in i verklighetsväggen och aktualiseras till sin kulmen.

De utlovar allt från skurkrock och rymdpop till queera smäktande knullballader.

________


Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.

Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen.

Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. 


Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.