Yoni Activation

Yoni Activation

Biljetter från 1.700,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 09:00 - 17:00

Beskrivning

Yoni Activation


Välkommen till en vacker, kraftfull och helande helg. 


Yoni Activation är till för alla kvinnor som vill komma i djupare kontakt med sin vagina och med sin essens.


Yoni är sanskrit och betyder ”helig källa” och det är precis vad varje kvinna sitter på.
Källan till liv. 


Källan till glädje, njutning och villkorslös kärlek!Under workshopen kommer Leona och Matheuz framföra ljud healing med kristall skålar och stora gongar. När vi jobbar med yonin kommer du att uppleva hur du blir otroligt känslig och hur musiken öppnar upp för subtil energi att röra sig i kroppen, sinnet och energifältet.


Vem är välkommen?
Alla kvinnor som vill få en bättre kontakt med sin yoni är välkomna.
Kanske har du trauman att läka eller så vill du föda barn utan smärta. Du kanske vill få mera känsel i yonin, bättre orgasmer eller helt enkelt bara vill unna dig en riktigt magisk helg för att njuta mer av livet.


Män är också välkomna, tillsammans med en kvinna. Det kan vara din partner eller väninna. Som man kommer du få lära dig alla kvinnans innersta hemligheter. Du kommer att få lära dig att ge henne gudomlig njutning och läkning.
Tyvärr är män utan partner inte välkomna.


Som kvinna kan du komma själv eller tillsammans med en eller ett par väninnor. Övningarna som görs i par kan göras av två kvinnor och du kan stödja en annan kvinna i gruppen samtidigt som du själv får stöd.Tider: 


9.00
Välkommen och delning i cirkel

10.00
Samtal om yonin och yoga för att öppna cirkulationen i bäckenbotten och för att aktivera kundalini.

12.30
Lunch

13.30
Yoni Healing eller yoni massage 

15.30 

Yoni temple & sound bath med Matheuz och Leona 

16.30
Delning & avslutnings cirkel

Pris: 1700 kr per person - lunch ingår. Vi bjuder på sallad, bröd och goda röror.

Detta är ett city retreat så det ingår inte boende.

Mera info on Lin & denna workshop hittar du på www.theartoflove.nu

Arrangör

Välkommen till Sveriges främsta tantra lärare - Lin Holmquist och hennes skola The Art of Love. Här kan du boka in dig på tantra retreat, par kurs i tantra eller tantra massage kurser. 


Tantra är en österländsk filosofi som handlar om att väcka livskraften inom dig för ett mera levande liv! Många gånger involverar tantrans praktiker meditation, medveten närvaro, beröring och andningsövningar.

Välkommen på någon av mina spännande kurser.

Lokal

Dansterapi Centrum, Skeppargatan 6, 114 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.