Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Yoni Activation

Eventet är avslutat

Yoni Activation

Från 5.000,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 10:00 - 26 mar 2023 18:00

Beskrivning

Välkommen till en vacker, kraftfull och helande helg med the Art of Love

Yoni Activation är till för alla kvinnor som vill komma i djupare kontakt med sin vagina och med sin essens. Yoni är sanskrit och betyder ”helig källa” och det är precis vad varje kvinna sitter på.

Källan till liv. Källan till glädje, njutning och villkorslös kärlek!

Under helgen kommer Leona och Matheuz framföra ljud healing med kristall skålar och stora gongar. När vi jobbar med yonin kommer du att uppleva hur du blir otroligt känslig och hur musiken öppnar upp för subtil energi att röra sig i kroppen, sinnet och energifältet.

Vem är välkommen?

Alla kvinnor som är nyfikna på att fördjupa sin kontakt med yogin är välkomna. Du har trauman att läka är välkomna, likväl som kvinnor som vill föda barn utan smärta, kvinnor som få mera känsel i yonin, djupare orgasmer, eller som helt enkelt bara vill unna sig en riktigt magisk helg för att njuta mer av livet.

Män är också välkomna, men bara tillsammans med en kvinna. Kvinnan du kommer med kan vara din partner eller en väninna som vill göra den här workshopen med dig. 

Som man kommer du få lära dig alla kvinnans innersta hemligheter. Du kommer att få lära dig att ge henne gudomlig njutning och läkning.

Om du inte kommer med en partner är du som man tyvärr inte välkommen.

Som kvinna kan du komma själv eller tillsammans med en eller ett par väninnor. Övningarna som görs i par kan göras av två kvinnor och du kan stödja en annan kvinna i gruppen samtidigt som du själv får stöd.

Lördag

10.00

Välkommen och delning i cirkel

11.00

Samtal om yonin och yoga för att öppna cirkulationen i bäckenbotten och för att aktivera kundalini.

13.00

Lunch

14.30

Yoni Healing & sound bath

16.30

Delning

Söndag

10.00

Morgon cirkel

11.00

Andnings meditation för att öppna kundalini

11.30

Yoni Massage

14.00

Lunch

15.30

Yoni Puja, en tantrisk ritual för att komma i kontakt med universums skapande kraft genom en kvinnas yoni. Bär gärna vacker klädsel som passar en helig stund.

Matheuz och Leona framför ljud healing till ceremonin.

17.30

Avslutnings cirkel

Pris: 2500 kr per person

Du kan också betala via faktura, i så fall maila mig på info@theartoflove.nu


Arrangör

Välkommen till Sveriges främsta tantra lärare - Lin Holmquist och hennes skola The Art of Love. Här kan du boka in dig på tantra retreat, par kurs i tantra eller tantra massage kurser. 


Tantra är en österländsk filosofi som handlar om att väcka livskraften inom dig för ett mera levande liv! Många gånger involverar tantrans praktiker meditation, medveten närvaro, beröring och andningsövningar.

Välkommen på någon av mina spännande kurser.

Lokal

Dansterapi Centrum, Skeppargatan 6, 114 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.