Yogaretreat på Öland

Yogaretreat på Öland

Från 3.995,00 SEK

Plats

Datum

5 maj 2023 16:00 - 7 maj 2023 14:00

Beskrivning

Ett retreat på underbara Öland när våren är som vackrast, det sprirar i varje buske och små blommor tittar fram både här och där. De unika orkidéerna brukar stå i full blom på vårt unika vackra alvar.


Vi bor på Kollberggården ca en mil söder om Färjestaden i fina nyrenoverade rum. Kollberggården ligger i Mörbylångadalen nära Kalmarsund, Nunnedalen och det stora alvaret som är med på Unescos världsarvslista. Naturen här är unik med sin flora och fauna som Linne blev väldigt förtjust i på sin resa genom Ölands landskap 1741. På Kollberggården finns en vacker, ljus yogastudio med utsikt ut mot hästarna som finns på gården. Helgen kommer att innehålla yoga, meditation, gongbad, toning, breathwalk – mindful promenad ner tillKalmarsund. Det kommer att finnas möjlighet till ridning med islandshästar – bör förbokas.Du har tillgång till en gemensam vedeldad bastu och utespa under hela helgenVarför inte ett dopp Kalmarsund – Kallbad, här kan du läsa lite mera om kallbad;https://cleanlifestyle.se/kallbad-allt-du-behover-veta/ Lokal hemlagad vegetarisk mat kommer att serveras, vi försöker ta våra råvaror från Öland i första hand. Ankomst på fredag eftermiddag, när du checkat in får du landa på yogamattan i vår vackra yogasal med utsikt över ängarna där hästarna går och betar. Det blir ett längre Yogapass med ett rungande härligt Gongbad.Låt dig genomsköljas av vibrationer från gong och klangskålar. Ge din kropp och ditt sinne en stunds djup avslappning bortom tankar och känslor. Upplev stillheten i mellanrummen mellan tankarna. Många upplever att tiden upplöses och undrar ”vart tiden tog vägen” efter ett ljudbad. Andra upplever ökad närvaro i nuet. Oavsett om du upplever något eller ej så kommer varenda cell få bada en stund i välgörande vibrationer. Helt enkelt en helg för dig som vill ladda batterierna och uppleva den öländska naturen.

Resan till Öland från Stockholm är drygt 40 mil.Det går flyg, tåg och buss;Silverlinjen, långfärdsbuss som stannar i Färjestaden.


Medtag egna lakan och handdukar, kan även hyras för 120kr som bokas på förhand.

PROGRAM 

Fredag 5/5 från 16.00 Ankomst till gården, tid för incheckning. Det finns te, rawballs & frukt för den som vill ha något i magen. 17.00 Yogapass i vår fina yogasal med Susanne ca 1 timme GongBad med Åsa ca 1 timme ca 19.30 Middag på gården Här finns nu möjlighet att bada bubbelbad, basta eller ta en promenad och se solnedgången. God natt!

Lördag 6/5 07.30 Te & frukt finns i matsalen 08.00 Yogapass i yogasalen med Åsa Frukost Möjlighet till bad i sundet eller bubbelpoolen samt ridning under förmiddagen. Utflykt till alvaret för att beskåda de vackra orkidéerna Breathwalk / Mindful promenad Lunch Tid för middagsvila – egen tid för ex vis ridning. Om du har lite erfarenhet kan du följa med på en ridtur i Kleva. Kostnad: 800 kr / person 17.00 Yoga med Susanne * Gongbad / Ljudbad med Åsa ca 19.30 Middag Här finns nu möjlighet att bada bubbelbad, basta eller ta en promenad och se solnedgången. God natt!

Söndag 7/5 07.30 Te & frukt finns i matsalen 08.00 Yogapass med Susanne i yogasalen Frukost Toning med Åsa Lunch tillsammans för den som vill på Arontorp för att äta ölands nationalrätt, kroppkakor. Fantastiskt gott säger alla ölänningar och fler därtill. Det finns vegetariska kroppkakor samt ala carte att välja mellan. Hemresa – Silverlinjen avgår kl15 från Färjestaden mot Stockholm.


Ridning ingår inte, bokas direkt till Kollberggården;

https://kollberggardensislands...


Reiki Healing går att boka separat, hör av dig om du är intresserad! 🙏

Early bird pris:
( boka före 15 april 2023 ) 

3.995 kr – del i dubbelrum

4.995 kr – enkelrum 


INGÅR I PRISET:

Yoga varje dag

Gongbad

Breathwalk

Boende 2 nätter

Frukost

Lunch Lördag

Lunch på Arontorps Kroppkakor där serveras äkta öländska kroppkakor, de har även ala carte.

Vegetarisk hemlagad middag fredag & lördag kväll

Kaffe, te och frukt


Frågor & Anmälan till susanne.morfelt@gmail.com alt 0723032060 


YOGAMOVES.SE 


VARMT VÄLKOMMEN 

önskar 

Susanne & Åsa
Lokal

Kollberggården, Kleva 108, 386 60 Mörbylånga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.