Event inställt

Yoga+Lunch på YogaHaQ

265,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

10 mars 2020 - 2 juli 2020

Beskrivning

Vår 60-min-yoga är en Slow Flow som utgår från Hatha yoga och passar alla nivåer,även nybörjare. I yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom mjukt stärkande och stretchande positioner och rörelser. Vi gör övningar som hjälper dig att släppa på stress och spänningar, att få igång blodcirkulationen och att bli mer närvarande. Efter yogan serveras lunch på Restaurang HaQ intill.

Plats: First Hotel Kungsbron, Västra Järnvägsgatan 17, Stockholm

Tid: tisdagar och torsdagar, 11.30 - 12.30

Ta med: egen matta (köp eller låna en av oss). Kom i kläder som tillåter kroppen att röra sig fritt. Inga omklädningsrum eller duschar finns här, så kom ombytt och i god tid.

Pris: 265 SEK

Arrangör

Lokal

Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.