Yoga för hästtjejer 4 ggr

22 feb 2018 18:30 - 20:00

Rialahästgård, Tysättravägen, 761 13 Riala


Yogakurs för ryttare

Du är välkommen att under fyra tillfällen delta i yogaklasser som hjälper dig att få balans, smidighet, avslappning och styrka i kroppen vilket kommer att påverka din ridning positivt.

Du behöver inte ha yogat tidigare eller vara vältränad och smidig! Du yogar efter din kropps förutsättningar och utvecklas i din takt.

Du får med dig tydliga skriftliga instruktioner efter varje gång vi ses så att du kan träna hemma på egen hand om du vill.

Syftet med kursen är att du som ryttare tränar för att förbättra din ridning oavsett om det gäller tävling eller turer i skogen. Som ryttare behöver vi balans, bålstabilitet och höfter som är rörliga. Vi behöver kunna koordinera våra rörelser och vi behöver vara fokuserade och närvarande i ridningen och i kontaken med din häst. Yoga bygger också upp din styrka så att du bättre klarar de tunga passen i stallet.

Jag som kommer att leda dig i yogan heter Marie Håkansson. Yogan har funnits med i mitt liv i många år och jag har sett hur gott det kan göra i både min vardag och på hästryggen. Med hjälp av yogan har jag utvecklats både mentalt och har gått från rädd ryttare till oftast lugn ryttare! Jag är kundaliniyogalärare och den yoga du kommer att göra blir en blandning av kundaliniyoga och yinyoga, anpassat efter de behov vi som ryttare har.

Datum: 22/2- 13/3-11/4- 2/5

Tid: 18:30-20:00

Plats: RialaHästGård. Tysättravägen 14

Kostnad: 1120 kr. 4 ggr

Kostnad: 300 kr per gång

Anmälan: Mia Johansson sms:a 0730331950

senast 16/2-2018. Minst 5 deltagare för att det ska bli av.

Begränsat med platser.

Om du GILLAR, DELAR rialahastgårds evenemang får du en gratis fotfolks plats till valfri kurs där vi har fotfolk

Se mer på www.rialahastgard.se

Yoga 4 ggr

Stängd


Yoga 1ggr

Stängd


Biljett

Stängd