Hoppa till huvudinnehåll

Yes We Can Summer Party!

Sista chansen

Yes We Can Summer Party!

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

20 jul 2024 20:00 - 21 jul 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till årets hetaste event, YES WE CAN - Summer Party! ✨🎉

Sommar, sol och festglädje väntar på er vid den strålande Mälarkrogen, placerad direkt vid den glittrande sjön Mälaren. Denna magiska kväll blir en explosion av musik och dans där vi lovar en oförglömlig feststämning!

Natten blir lång med vår fantastiska hus-DJ, DJ Monica, som kommer spela hits efter hits och klassiska favoriter på inte mindre än tre olika dansgolv! Oavsett om du är en nattuggla eller dansmästare, har vi något för alla. Så på med dina bästa partyskor och dyk in i en värld där musiken aldrig tar slut. Mälarkrogen förvandlas till det ultimata partycentret där varje hörn bjuder in till skratt, dans och både nya och gamla vänner!

🎟️ Missa inte chansen till en oförglömlig sommarnatt! Biljetterna säljs snabbt – först till kvarn gäller!

Kom och skapa sommarens bästa minnen med oss på YES WE CAN. Det här är kvällen du inte vill missa. Vi ses på dansgolvet! 🌅🍹

Arrangör

Lokal

Mälarkrogen, Lögarängsvägen 5, 721 32 Västerås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer