skip to main content

Yennenga Progress - Prinsessgalan

Yennenga Progress - Prinsessgalan

Från 0,00 SEK

Plats

Datum

1 sep 2024 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Yennenga Progress är stolta att presentera en exklusiv välgörenhetsgala. Denna majestätiska kväll vid namn "Prinssesgalan", är ett tillfälle att öka medvetenheten om organisationens hårda arbete, stärka banden mellan befintliga partners men också skapa relation till nya.

Varje gäst som deltar i kvällen blir genom sin närvaro och bidrag en del av Yennenga Progress vision om en mer hållbar värld. 

 Med förväntan i luften och glädjen att kunna bidra till en välgörande ändamål, erbjuder vi dig en minnesvärd kväll fylld med elegans och generositet.

📅 Datum: Söndag den 1 september 2024

🕔 Tid: Kl. 17:00 - 23:00

📍 Plats: Stockholm Waterfront 

Tillsammans med likasinnade gäster kommer du att få uppleva en kväll av skratt och gemenskap - allt medan du stödjer en fantastisk sak där målet är att tillsammans samla in 3 miljoner kronor som är tillräckligt för att stödja en hel by i Burkina Faso i 1,5 år. 

Biljettpris: 2.500 SEK per person som inkluderar;

 • Förmingel och fördrink
 • 3-rätters gourmetupplevelse med dryckespaket av högsta klass med en exklusiv         meny skapad av erfarna kockar
 • En goodie bag 
 • Fantastisk underhållning och presentationer under kvällen
 • Chans att vinna otroliga priser

  ....och mycket mycket mer!

Det finns även möjlighet för företag att köpa färdiga biljettpaket till sina kollegor, alternativ köpa ett helt bord á 10 platser. 

Vill ni sponsra galan? Vi erbjuder olika paketerbjudanden med goda möjligheter för exponering av ditt företag både inför, under och efter galan. Kontakta ansvarig eventarrangör och projektledare: paulina@unqxperience.com eller Yennenga General Sekreterare: stina@yennengaprogress.se så skickar vi mer info!

Prinsessgalan är mer än bara en gala - det är en möjlighet att göra verklig skillnad.

Köp dina biljetter nu och anslut dig till oss för en minnesvärd kväll på Yennenga Progress - Prinsessgalan! Hoppas vi ses där! 

Vänligen,
Yennenga Progress och ansvarig arrangör UNQ Xperience 

Arrangör

Lokal

Stockholm Waterfront, Stockholm Waterfront, 111 64 Stockholm

Headliners

Sarah Dawn Finer
Artist och Konferencier

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer