skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Yard Act + Murkage Dave | Slaktkyrkan

Eventet är avslutat

Yard Act + Murkage Dave | Slaktkyrkan

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

20 apr 2024 20:00 - 21 apr 2024 01:00

Beskrivning

Artist: Yard Act
Support: Murkage Dave
Datum: Lördag, 20 april
Insläpp: 20.00
Live: från ca 21.00
Venue: Slaktkyrkan
Åldersgräns: 18+ år

Yard Act är en urbrittisk framgångssaga. Leeds-bandet dök upp från ingenstans pandemivåren 2020 och blev snabbt en av Storbritanniens mest omtalade akter – upphaussade av tidningen NME och jämförda med satiriska samhällsskildrare som The Fall, Arctic Monkeys och Pulp. Gruppens Mercury Prize-nominerade debutalbum “The Overload” levde minst sagt upp till hypen och hyllades av bland annat Pitchfork för sin “snackiga och syrliga tolkning av Brexit-era-postpunk”.

Idag är Yard Act ett fullfjädrat liveband. De har gjort stora turnéer på båda sidor av Atlanten, spelat i Jimmy Fallons “Tonight Show” och uppträtt på festivaler som Reading och Coachella. Bland fansen hittar vi både skådespelaren Cillian Murphy och den levande legendaren Elton John – varav den sistnämnda gästat gruppen på en helt ny version av låten “100% Endurance”.

2023 återvände Yard Act med “Trench Coat Museum” (uppkallad efter sångaren James Smiths favoritklädesplagg). Låten rymmer samhällskritik, nervig självmedvetenhet och ko-klocka i LCD Soundsystems och Parquet Courts anda, och beskrivs som en trailer till Yard Acts efterlängtade andra album. Missa inte Yard Acts första Stockholmsspelning på Slaktkyrkan den 20 april.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer