skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Yankee kväll med The Playtones och DJ Bokander

Eventet är avslutat

Yankee kväll med The Playtones och DJ Bokander

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2019 22:00 - 12 maj 2019 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

11 maj är det dax för vårens största händelse i ystad.

 Hundratals kanske tom tusentals fräcka bilar invaderar ystaa under ystaa crusingen. Nu är det beslutat att surbrunnsparken tillsammans me arrangören yankee car club skall avsluta kvällen tillsammans. 

Kl 22 yppnar vi dörrarna till surbrunnsparken där Playtons å DJ Bokander spillar. 

Parkeringen är endast yppen för amerikanska klassiker. Å Volvo Amazon. 

 Vågar ni chansa säljer vi eventuella biljetter i entrén då till priser 200kr kontant. Obs alltså endast papperspengar i entré å garderoben. Baren tar kort. Åldersgräns 18år.

 Det kommer åsse att delas ut pris till mest utmärkande rockare/rockabilly/raggare. Alltså vem faller bäst in i bilden av denna livsstil. Pris delas ut under kvällen ett pris till en man å ett pris till en kvinna. 

 Välkomna.

Arrangör

Lokal

Surbrunnsparken Surbrunnsparken, Surbrunnsvägen 24, 271 40 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer