Xiu Xiu + Stiu Nu Stiu

Xiu Xiu + Stiu Nu Stiu

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

8 okt 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: Xiu Xiu
Support: Stiu Nu Stiu
Datum: Söndag 8 oktober
Insläpp: 19.00
Live från: 20.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

Lazy Octopus, Hus 7 och Slaktkyrkan presenterar stolt ett av världens tuffaste experimentella rockband: Xiu Xiu!

Bandet har varit aktivt sen 2002 och släppt en hel drös med skivor, EPs, remixar och annat. Totalt kompromisslöst oväsen, indiebangers och rockstänkare. Vi vet att det är fånigt att prata om "kultband" men om det finns ett definitivt kultband så är Xiu Xiu detta.

Förvänta dig det oförväntade! Men förvänta dig också att bli totalt överkörd!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer