Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

WXHL: Frokostjazz Papa Piders

Eventet är avslutat

WXHL: Frokostjazz Papa Piders

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

2 dec 2023 12:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Boka bord inkl entré, lunch och dryck på:
contrastpublichouse.superbexperience.com/
Välj Jazz->Antal Personer-> Frokostjazz

Frokostjazz (Lunchjazz på daensk) på Wauxhall Jazz!
Enligt den danska jazzmodellen Frokostjazz, dvs Lunchjazz bjuder Papa Piders Jazzband och Wauxhall Jazz in till lördagsunderhållning med tillhörande lunch och dryck.


Dörrarna öppnar 12.00
Papa Piders spelar 2 set med start 13.00

Välkomna!Om Papa Piders:
Åter i farten, bättre och mer spännande än någonsin
Ett av Göteborgs populäraste jazzband från början av 60-talet och cirka 25 år framåt var Papa Piders Jazzband. Bandet som blev ett begrepp i Göteborg, vann ett antal jazztävlingar och var ett av de första att även spela utomlands. Efter att bandet lades ned i mitten av 80-talet, var det 2010 äntligen läge för nystart. På initiativ av bandets originaltrumslagare Bosse Lindgren har sålunda en ny banduppställning sett dagens ljus. Vi spelar revivaljazz med mycket sång och en del skiffle, så som den spelades under tradboomen i England, alltså sådan musik som spelades av till exempel Acker Bilk, Ken Colyer och Chris Barber. Handplockade musikanter med stor erfarenhet från den europeiska jazzscenen garanterar en hög musikalisk nivå.

Trumpet och sång: Klas Nilsson
Klarinett, saxofon och sång: Sverker Nyström
Trombon och sång: Pider Åvall
Banjo och sång: Anders Hultman
Bas och sång: Claes Nordborg
Trummor, kapellmästare och bokare: Bo Lindgren

Arrangör

Big announcement: Jazz@Park Lane - the newest and coolest jazz venue in Göteborg! The cultural ground zero at Götaplatsen beside the city theater, museum, concert hall et c on Kungsportsavenyn 38.

Webpage / Spotify / Facebook / Instagram 

Lokal

Wauxhall Jazz, Tredje Långgatan 16, 413 03 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer