Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

WSV Debut

Eventet är avslutat

WSV Debut

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

2 dec 2023 22:00 - 3 dec 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till WSV Debut, den hetaste festen inom hiphop- och rapmusiken! Arrangerad av WSV, kommer denna oförglömliga fest äga rum på Copacabana Restaurang & Bar AB. Häng med oss ​​när vi sjunker ner i de bästa beatsen och låtarna som får dig att dansa hela natten lång!

På WSV Debut kommer du att få uppleva energin från de största hiphop- och rapartisterna och de hetast dj-sen när de slår upp scenen och tar över rummet. Exempel på artister som dök upp på WSV’s tidigare privat fest var inga mindre än 1.CUZ, STICKY och P.J.

Inträdesbiljetter till WSV Debut finns tillgängliga från endast 130,00 SEK. Ett sådant pris är verkligen ett fynd för en händelse av denna kaliber. Missa inte chansen att vara på plats när den hetaste festen inom hiphop- och afrobeat sparkar igång.

Arrangör

Lokal

Copacabana Restaurang & Bar AB, Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer