Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Workshop 5: Klassiskt piano med Sergei Reznikov

Event inställt

Workshop 5: Klassiskt piano med Sergei Reznikov

Från Gratis

Plats

Datum

5 feb 2023 17:45 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lilla Akademiens pianoklass fyller 25 år!

Välkommen till en virvlande pianodrag i Drottning Silvias konsertsal på Lilla Akademien. Alla skolans pianister, från förskoleklass till Pre-College, deltar med solo och ensemblespel under dagens tre stora elevkonserter.


Det kommer också att bjudas på workshops både i klassiskt piano och jazzpiano, romansinterpretation, kammarmusik och pianoensemble.

Pianomaraton avslutas med en stor kvällskonsert med gästartist Staffan Scheja, en av Sveriges ledande pianister, tillsammans med några äldre elever och alumner från Lilla Akademien.

Elevkonserter 10:30, 13:30, 16:00 - fri entré men måste förbokas

Workshops 12:15, 15:00, 17:45 - måste förbokas

Kvällskonsert 19:00 - entré 200kr/100kr

  Arrangör


  Drottning Silvias Konsertsal på Lilla Akademien – ett klingande rum för musikaliska möten.

  Salen är ritad av den kända italienska arkitekten Giorgio Palú, och den världsledande japanska akustikern Yasuhisa Toyota. Toyota har även designat akustiken för många berömda konserthus runt om i världen, inklusive Walt Disney Concert Hall i Los Angeles och Pierre Boulez Saal i Berlin. Med dynamisk design och centrerad scen är varje konsert i Drottning Silvias konsertsal en ny unik och inspirerande upplevelse.


  Inför ditt besök i Drottning Silvias Konsertsal:

  Insläpp: 30 min innan evenemanget startar

  Följande saker får du inte ta med in i konsertsalen
  -Mat och dryck
  -Jacka/rock eller större/skrymmande kläder/accessoarer. Konsertsalen har en bemannad garderob.
  -Barnvagnar (ej heller i våra foajéer)
  -Ryggsäckar och andra större väskor (över 25x25x15 cm)
  -Paraplyer och andra stora föremål

  Det finns en separat ingång för rörelsehindrade personer - kontakta oss i förväg på [drottningsilviaskonsertsal@lillaakademien.se] för assistans.


  Lokal

  Pianorummet, Hus 02 Pianorummet, Hus 02, Norrtullsgatan 14, 113 45 Stockholm

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Upptäck mer