skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Woodstockeboda 2023

Eventet är avslutat

Woodstockeboda 2023

Från 840,00 SEK

Plats

Datum

24 aug 2023 13:12 - 27 aug 2023 13:12

Beskrivning

Bokade artister:
Green Milk From The Planet Orange (JPN)
A Giant Dog (US)
Bee Bee Sea (IT)
Träd, Gräs & Stenar
Paranoia
Dåna
The Hanged Man
The Exorcist GBG
Grevens Tid
Madam Skam
Krake
Bob Frank & The Lemon Curds
VED
Svärta
Deadringer
Tornet
Sunflowers (PT)
Rättens Krater
Floydz
Smisk
Wet Man (UK)
Murre Eriksson
Rasmus Alkestrand


Utöver ovanstående kommer Øka Sound System dra i de elektroniska trådarna, Klubb Tondöv köra Karaoke samt Queer Annihilation Wrestling hålla glidmedelsbrottning. Och annat oväntat för alla inblandade.

För speltider, vänligen se vår Facebook, Instagram eller www.woodstockeboda.com

Rekommenderat biljettpris 1312:- men upp till var och en att avgöra vad som är lagom i sammanhanget. De olika supportnivåerna ger inga särskilda fördelar, vi uppmanar bara alla att lägga sej på en nivå som är anpassad efter den personliga ekonomin och som även har vår i åtanke, så att vi tillsammans kan bygga en hållbar festival för framtiden. Vår billigaste nivå, ond smålänning, kan bara köpas fram till 24/8 kl 16.20 därefter är den billigaste nivån för två eller fler dagar 840:- och endagars 666:-

Woodstockeboda är en non profit-festival där kvinnor, män och ickebinära samlas och festar tillsammans under samma himmel i dagarna tre. Festivalen pågår torsdag, fredag och lördag, biljetten gäller onsdag-söndag. Tältcamping ingår i priset. Barn under 13 kommer in gratis i målsmans sällskap, i övrigt 18+. Biljetten är också giltig som medlemskap i föreningen Mellan Sol och Måne i ett års tid.

Observera att vi rekommenderar alla att i mesta möjliga mån använda sej av kollektivtrafik. Det kommer även finnas taxi från Alvesta C men minns väl att det bara tar en halvtimme att cykla från Alvesta till Bunker Bar :)

Kärlek & Respekt genomsyrar hela festivalen, inklusive naturen. Festivalområdet är en betesäng för kor resten av året. Nedskräpning = klippt armband och tung.

Glöm inte att verkligheten är en snillrik illusion - du är varje enskild person.

Lev och må!

/Woodstockeboda

Lokal

Bunker Bar, Ekevägen, 34293 Hjortsberga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer