skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Woodlands-Bäckafall

Eventet är avslutat

Woodlands-Bäckafall

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

7 mar 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Woodlands-Bäckafall

Entré: 180 kronor för medlemmar och ungdom t.o.m. 25 år, övriga 240 kr.

Biljetterna släpps 15 februari. Förköp t.o.m. klockan 18 konsertdagen. Resterande biljetter vid entrén.


Woodlands+Bäckafall är en powerkvartett som slår ihop svensk midsommar med den irländska puben. Skapat av två etablerade duos inom svensk och keltisk folkkultur tar de sig an den traditionella låtskatten från Skottland och Sverige och utmanar den på harpa, gitarr, fiol, nyckelharpa och sång.

I två år har Kristina Leesik (fiol, sång) och Justyna Krzyżanowska (harpa, sång) från Woodlands spelat tillsammans med Fredy Samuel Lundh (nyckelharpa) och Hampus Grönberg (gitarr) från Bäckafall. Samarbetet, som började som en spontan engångskonsert, kändes direkt som en självklarhet som lyfte båda bandens musik och spelglädje till en ny nivå, både för musikerna och publiken. Bandmedlemmarna har alla studerat vid landets musikhögskolor (Kungl. Musikhögskolan, Högskolan för Scen och Musik) och även fördjupat sig i den keltiska musiken utomlands (Royal Conservatoire of Scotland i Glasgow, University of Limerick på Irland).

Lokal

Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer