Eventet är avslutat

Wonderwall (11 mars)

Gratis

Plats

Datum

11 mar 2020 18:00 - 19:00

Beskrivning

En teaterföreställning med filminslag av Clara Ivemyr Strömberg
Regi: Clara Ivemyr Strömberg

GRATIS BILJETT = RESERVERAD BILJETT. 
BILJETTER BETALAS OCH HÄMTAS UT PÅ PLATS 30min INNAN FÖRESTÄLLNING
Du behöver EJ klicka i "Kvitto via SMS". Detta kostar 13kr men behövs EJ.
Du behöver inte skriva ut bokningsbekräftelse

"Idag kommer vara dagen då allt kommer tillbaka igen och man kan ju tro att du nu förstått vad du måste göra. För jag tror verkligen att ingen känner det jag känner för dig, här, just nu. Alla vägar hit var krokiga. Alla ljusen som ledde hit var bländande. Och det finns så otroligt mycket saker jag vill säga dig. Men jag vet inte hur."

En föreställning om ung vänskap och att behöva varandra - utan att riktigt förstå varför.

Följ föreställningen på Instagram: https://www.instagram.com/w0nderwall2020/
Musiken som inspirerat föreställningen finns på Spotify: https://open.spotify.com/playl...


Passar för alla åldrar men rekommenderas från 10 år
1 akt
Vuxen: 120kr
Rabatterad: 80kr

SPELDATUM
Fredag 6 mars kl. 18.00
Onsdag 11 mars kl. 18.00
Fredag 13 mars kl. 18.00
Lördag 14 mars kl. 14.00
Torsdag 19 mars kl. 18.00
Fredag 20 mars kl. 18.00

Medverkande: Saga Tuuvas, Max Nellberg, Eric Enterkrans, Mikaela Viktorsson, Allis Hagelberg, Ronja Heimersson, Isak Heimersson, Jimmy Heimersson, Sandra Åkerblom Hagelberg och Clara Ivemyr Strömberg

Arrangör

Hammarteatern är en ideell amatörteaterförening i Hallstahammar hammarteatern@gmail.com http://www.hammarteatern.se Vill du vara med? Skulle du vilja vara med i en föreställning som skådespelare eller föreställningstekniker? Eller skulle du vilja sy scenkostym, göra affischer eller snickra på scenografier? Kontakta eller besök oss för att få veta mer. ADRESS Hammarteatern, Hammartorget 1, 734 30 Hallstahammar

Lokal

Hammarteatern Hammarteatern, HAMMARTORGET 1, 734 30 Hallstahammar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.