skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Witch Club Satan + Vanligt Folk | Slaktkyrkan

Eventet är avslutat

Witch Club Satan + Vanligt Folk | Slaktkyrkan

Från 275,00 SEK

Plats

Datum

19 maj 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Band: Witch Club Satan
Support: Vanligt Folk
19 maj, Slaktkyrkan
Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 13+ i målsmans sällskap

WitchClub Satans debutalbum har på rekordkort tid blivit mycket efterlängtat, och på självaste kvinnodagen, fredagen den 8 mars 2024, är väntan över.

Witch Club Satan, som består av Nikoline Spjelkavik på gitarr, Victoria Røising på bas och Johanna Holt Kleive på trummor, fick hela musikbranschen att gå i spinn när de spelade sin första konsert i Oslo i Revolvers källare hösten 2022. Trions debutkonsert hyllades som en av Øyafestivalens höjdpunkter av välrenommerade NME och Rolling Stone Magazine, och sedan dess har trion seglat i en medvind som många norska band bara kan drömma om. Bandet är nu erkänt som ett av världens snabbast växande metalband och har redan uppträtt på prestigefyllda festivaler som Øya, Ultima, Roskilde och Tons of Rock. Konserten på Tons of Rock nominerades också nyligen till Oslo Prize av Natt & Dag.

Idag kan det ockulta, feministiska black metal-bandet Witch Club Satan äntligen tillkännage releasen av sitt mycket eftertraktade debutalbum. Datumet är satt till den 8 mars, självaste kvinnodagen, och albumet blir ett manifest över feminin makt som kommer att pressas i en begränsad upplaga om 666 exklusiva LP-skivor.

Trions debutalbum spelades in i studion hos Anders Odden (Celtic Frost, Satyricon, Cadaver), en trotjänare inom metalgenren. Odden är också medproducent på albumet, tillsammans med Vetle Junker (Aurora, Sondre Lerche) och Sindre Nicolaisen.

Odden beskriver Witch Club Satan som ett av de mest intressanta black metal-banden som kommit fram under de senaste trettio åren, och som hårt arbetande musiker som vet vad de vill med sin musik och konst:-Watch out for these women.De arbetar ständigt för att förbättra allt de gör och skapa något speciellt och inspirerande för en ny generation fans. Skit i mainstream, omfamna riktiga artister som skapar konst från sina hjärtan.

Det här är det nya Nirvana. Albumreleasen firas med en konsert på Rockefeller, innan trion ger sig ut på vägarna och härjar på scenerna runt om i Skandinavien. Premiären på Rockefeller ryktas redan bli en "var-var-du-när-Witch Club-spelade-på-Rockefeller"-kväll.

Trion utlovar en spektakulär show och med sig på scenen har de en stjärnspäckad line-up från den mörkaste underjorden.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer