skip to main content

Wirre-Kapten Grå-Standard Unit

Wirre-Kapten Grå-Standard Unit

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 19:00 - 9 mar 2024 01:00

Beskrivning

Efter utsålda rekordkvällen på Bagarmossens Folkets hus 27 januari är det nu dags för Wirre och Kapten Grå att äntra scenen på Gamla Enskede Bryggeri, tillsammans med Standard Unit.

Endast förköp denna kväll!

WIRRE
Patrik ”Wirre” Wirén är framför allt känd som sångare i klassiska industribandet Misery Loves Co men har de senaste tre åren även skrivit och gett ut musik på svenska. På scenen har han några välrenommerade namn från den svenska (och internationella) musikscenen vid sin sida: gitarristen Kapten Grå (Lastkaj 14), trummisen Olle Dahlstedt (Entombed AD, Misery Loves Co) och basisten Andreas Lundhäll.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6zqdliQskNbekOTTxFdZ9k?si=DEy_IrIDQ6G7naK0bjPv9A

KAPTEN GRÅ

Kapten Grå från Lastkaj 14 släppte 2020 sin solodebut, albumet ”80-talets barn och föräldrar”. Uttrycket är avskalat och skört med texten, ofta självbiografisk, i absolut fokus. Hösten 2023 kom album nummer två som fått titeln ”Den lille kemisten”.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/59Ug2Bd8tvYbUAJ4TxaMJc?si=85tfRLTcR6WdixD7MqjDgA

STANDARD UNIT

Dessa tre vänner har under lång tid målmedvetet arbetat med att mala ned popskramlet de älskar, studera dess mest fundamentala byggstenar för att skapa den bästa ljudbrygden. Känns det igen så är det blott en illusion, men alla bitar är reducerade till den minsta gemensamma nämnaren: Standard Unit. Medlemmarna har tidigare spelat i olika grad av etablerade band som Yvonne, Naked, Stevepops och Dogday. En fullängdare är precis inspelad och på väg att ges ut. Håll ut!

https://open.spotify.com/track/1DiZVXklWuah8wnwIAQ8QD?si=2a891ed34b494d29

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer