skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Winemakers dinner med Delas Frères

Eventet är avslutat

Winemakers dinner med Delas Frères

Från 0,00 SEK

Plats

Datum

19 feb 2024 18:00 - 22:00

Beskrivning

Välkommen till winemakers dinner med vinhuset Delas Frères från Hermitage i norra Rhônedalen. På Stockholms nyaste kvarterskrog Noema, där mat är meningen med livet, serveras en 4-rätters meny samtidigt som vi guidas genom fem utvalda viner tillsammans med Marco Beckmann, vinmakare och oenolog på Delas Frères. Njut av god mat och goda viner med smak av Frankrikes mest anrika och unika vinregion.

Allt detta ingår:
4-rätters meny signerad Noema, Stockholms nya kvarterskrog där mat är meningen med livet.
5 utvalda viner från Delas Frères och olika vingårdslägen i norra Rhônedalen.

Kvällens viner: Côtes-du-Rhône Saint-Esprit Blanc 2022, Côtes-du-Rhône Saint-Esprit Rouge 2021, Crozes-Hermitage Les Launes 2022, Hermitage Domaine des Tourettes 2021, Hermitage Ligne de Crête 2019.

Ange ev specialkost och önskemål om placering vid sällskap i din anmälan.

Lokal

Noema, Birger Jarlsgatan 64, 114 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer