Eventet är avslutat

Wilma Nea + WHOMSOMEVER

130,00 SEK

Plats

Datum

13 maj 2022 20:00 - 14 maj 2022 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Wilma Nea + WHOMSOMEVER

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 13 maj 
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

Wilma Nea

Värmländska singer-songwritern och producenten Wilma Nea skickar ut retropop med influenser från jazz- och musikalvärlden. Hon sätter starka sångmelodier och lekfullt piano i framkanten, vilket bidrar till ett sound som är lika naturligt som originellt.

2020 kom EP:n Issues, lagom skruvad indiepop enligt magasinet GAFFA, som samma år följdes upp av låten Stalemate där hon visade upp “en talang för minimalistiskt men meningsfullt låtskriveri” som The Line of Best Fit formulerade det. 

Våren 2022 släpptes debutalbumet This too shall pass, ett väldigt ärligt och rått porträtt av förhållanden, att växa som människa, att jogga och om den oerhört viktiga självrespekten.WHOMSOEVER

Även om det inte finns någon neonskylt är du välkommen in. 

WHOMSOEVER är skör sång skyddas av en rustning av tuggummi-synthiga produktion som försvarar och omger WHOMSOEVERs universum. Vem som helst kunde ha sagt det, gjort det, hört det.”

WHOMSOEVER är en utforskning av olika uttryck inom popgenren. Även om musiken har en mängd olika stilar, finns det en röd tråd genom hela utförandet. Varje spår levereras skräddarsytt för att representera en känsla eller en händelse. Ljudbilden är mestadels elektronisk. Den är energisk, upplyftande och bjuder upp till dans. 

Du är inbjuden till WHOMSOEVERs värld.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.