Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

William Soovik Grand Finale

Eventet är avslutat

William Soovik Grand Finale

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

6 apr 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

William Soovik Grand Finale är den göteborgske trumslagaren William Sooviks hjärtebarn. Bandet startade i mitten av 2017, som ett försök för bandledaren att jobba sig ur en särskilt tråkig period av gig-torka och jazzångest. 2018 släpptes den kritikerhyllade debutskivan Rustik Musik, vilken bland annat blev utvald till dagens skiva i DN, samt landade en topp-10 plats i Orkesterjournalens tävling “Gyllene Skivan”. Efter tre släppta skivor är William Soovik Grand Final på väg att bli en av sveriges mest lovande tillskott på den moderna jazzscenen. Andra albumet “Major” har hittills streamats över 500.000 gånger på Spotify, och nyligen blev gruppen utvald att representera Sverige på det prestigefyllda eventet “Nordic Jazz Comets” i Köpenhamn.

Williams musik skulle kunna beskrivas som en slags hybrid, med influenser från Led Zeppelin och Frank Zappa till Keith Jarret, Charles Mingus och Ornette Coleman. Det är en liten skvätt rockigt och en dutt melodiskt, det är vackert, utåtriktat och tilltalande både för den jazznördige och för den med något bredare musikalisk palett. Någon beskrev en gång bandet som “den saknade länken mellan Nirvana och The Bad Plus”. Det låter bra, tycker William!

https://www.instagram.com/williamsoovikgrandfinale/
https://open.spotify.com/artist/2VUNVm36k2gAXHp8eGWXRi?si=0mEbMSQZT-2Zyn11neqYdA

På scen ca 19:00

Restaurangen öppnar 18:00, boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer