skip to main content

West Wind Festival goes Solo Acoustic

West Wind Festival goes Solo Acoustic

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 18:00 - 22:00

Beskrivning

WWF är tillbaka på underbara Jazzbaren på Katalin i Uppsala. Denna gång med fyra mycket spännande och fina akustiska akter. Peter R Ericson - stor musiker, låtskrivare o producent. Kent Wennman - unikt soloframträdande. Peppe Ekberg - flitigt turnerande radioartist. Pelle Lundblad - originalmusik i genren Swedeicana. Samla ihop vännerna och häng med oss denna kväll!

WEST WIND FESTIVAL är en publikkär musikfestival för vuxna människor i alla åldrar som vill vara med. Ett koncept och nätverk för att ge publik och musiker inom Americana & Swedeicana nya härliga upplevelser och maximala stunder av musikul!

Arrangör

WEST WIND FESTIVAL är en publikkär och nära musikfestival för vuxna människor i alla åldrar som vill vara med. Ett koncept och nätverk för att ge publik och musiker inom Americana & Swedeicana nya härliga upplevelser och maximala stunder av musikul! WWF startades 2018 och återstartade efter pandemin på våren 2023. Drivkraften är att få möta publiken och nätverka med andra likasinnade musiker som också längtar efter en varm scen att stå på och att få spela sin musik inför lyssnande och intresserad publik. 

Pelle Lundblad är Singer&Songwritern, Låtskrivaren och Festivalarrangören från Tuna backar, Uppsala. Han ger ut egen musik analogt och digitalt. Från 2001 och framåt har han släppt sju fysiska album och åtta digitala varav tre singelsläpp under 2023. "Is it a Dream, "Lady in Blue" och "Great Days". Mer på gång under 2024!

Lokal

Katalin Jazzbaren, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer