skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

West Wind Festival goes Katalins Jazzbar

Eventet är avslutat

West Wind Festival goes Katalins Jazzbar

Från 219,00 SEK

Plats

Datum

29 apr 2023 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Äntligen tillbaka. En efterlängtad comeback med WWF. Den personliga och publikkära och nära Festivalen bjuder på tre lokala Uppsalaband på stark frammarsch. Med originalmusik för en hel värld!


Cabinets:
"Albumaktuella Cabinets har spelat ihop i 10 år och underhållit publik på såväl folkparkscener som rökiga pubar. Musiken beskrivs enklast som folk-pop eller americana, med stämsång och smittsamma melodier, som har visat sig gå hem i alla åldrar."


Dragon Dolls:
"Somriga roadtrips, dimmiga brittiska hedar och 70-tals folkliga scener. Uppsala-kvaretten Dragon Dolls anknyter till en lång tradition av kvinnliga berättare. I deras melodiösa och finstämda folkpop hörs ekon av både engelsk och amerikansk folkmusik, med stämsången och texterna i fokus.
Linda Brandemark och Ellinor Skagegård startade Dragon Dolls 2011, och har flera skivsläpp, spelningar och ett par Tysklands-turneér bakom sig. 2017 gästades de av systrarna Saga och Tora Hävermark på trummor och bas som nu kommit att bli en självklar del av bandet."


KaPellet:
"KaPellet grundades av Pelle Lundblad 2019 för ett akustiskt gig på Torbjörns torg i Tuna backar. Med åren har duon gjort ett antal spelningar på flera härliga ställen. Musiken är skriven av PL och framförs ofta i en ganska avskalad stil med akustisk gitarr, sång och munspel samt Joakim Jähnke på bas och bakgrundssång. Ibland kan en elgura åka fram för att bringa in mer tyngd i vissa låtar. Stilen är Swedeicana dvs Americana Made in Sweden. Husgudar är Tom Petty, The Boss, Neil Young, Bob Dylan, Ola Magnell, Björn Afzelius, John Hiatt, Steve Forbert, Eagles, TAW, First Aid Kit, Ian Noe, Beatles Stones, Joni Mitchell, EmmyLou Harris, Jackson Browne mfl mfl."

Arrangör

WEST WIND FESTIVAL är en publikkär och nära musikfestival för vuxna människor i alla åldrar som vill vara med. Ett koncept och nätverk för att ge publik och musiker inom Americana & Swedeicana nya härliga upplevelser och maximala stunder av musikul! WWF startades 2018 och återstartade efter pandemin på våren 2023. Drivkraften är att få möta publiken och nätverka med andra likasinnade musiker som också längtar efter en varm scen att stå på och få spela sin musik. 

Pelle Lundblad är Singer&Songwritern, Låtskrivaren, Författaren och Festivalarrangören från Tuna backar, Uppsala. Från 2001 och framåt har han släppt sju fysiska album och åtta digitala singelsläpp. Mer på gång under 2024!

Lokal

Katalin and all that jazz, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Headliners

WWF goes Katalins Jazzbar
KaPellet
WWF goes Katalins Jazzbar
Dragon Dolls
WWF goes Katalins Jazzbar
Cabinets

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer