skip to main content

Webbutbildningar

Webbutbildningar

Från 4.000,00 SEK

Plats

Datum

30 jun 2024 12:00 - 31 aug 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Livscoachakademin WEBB utbildningar i din egen taktCertifierad Livscoach utbildning
Certifierad KBT & ACT Coach utbildning
Certifierad Relationscoach utbildning
Certifierad Stresscoach utbildning
Certifierad Parrelations Coach utbildning
Certifierad Mindfulness/Meditations Coach utbildning
Certifierad Andlig & Mental Coach
Certifierad Beroende & Medberoende Coach

När du gör utbildningen helt i din egen takt, kan du börja precis när du vill och hålla på hur länge du vill, vid anmälan så blir du inbjuden till tre FB grupper en där hela utbildningen ligger i den ordning som du ska göra den med allt studiematerial och alla föreläsningarna som visar hur du ska göra. Samt jag skickar ut allt studiematerial med Posten som är en bok

Samt en FB grupp där de som gör lika som dig dvs studerar helt i sin egen takt och en FB grupp där de som kört live ligger i dessa båda kan du fixa Coaching kompisar om du behöver, där ligger även materialet som vi gått igenom samt alla föreläsningar. Alla deltagare får även en länk till en Dropbox där allt studie samt arbetsmaterial ligger.Det finns även möjlighet att 1 gång / vecka ha kontakt med mig
över Zoom då kommer alla ni som gått/går utbildning hos Livscoachakademin/Kjell Haglund att få möjligheten att träffa mig över Zoom för att få svar på olika frågor som ni har, inspiration, hitta coaching kompisar/klienter mm klicka bara på denna Zoom länk så kommer ni in. Ni kommer även att ha en egen FB grupp som ni kan gå med i Med ljus o kärlek KjellKostnad 4.000kr både för Online utbildningen samt om du gör utbildningen i din egen takt, detta inkluderar studiematerial, arbetsmaterial och Diplomering samt Certifiering. Det går bra att dela upp kostnaden.Recensioner av tidigare deltagare
https://www.yrkesutbildningar.se/.../livscoac.../recensionerAnmälan och frågor till
Kjell Haglund 0733-280590
Mail: krigare.kjellhaglundhotmail.comkjellhaglund,com
kjellhaglund.nu
kjellhaglund.se
livscoachakademin.se

Arrangör

Lokal

Sverige, Sverige

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer