skip to main content

Webbinarium Vårdnadstvist

Foto av Ben Wicks @ Unsplash

Webbinarium Vårdnadstvist

Från 240,00 SEK

Online-event

Flera tidpunkter

27 maj 2024 - 26 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till ett lärorikt webbinarium om vårdnadstvister, presenterat av VårdnadsVis Juristbyrå!

📅 Datum & Tid: Flera tillgängliga datum!

💻 Plats: Online

Är du mitt uppe i en vårdnadstvist och behöver professionell vägledning? Då är det här webbinariet perfekt för dig! Under kvällen kommer vi att gå igenom viktiga aspekter av vårdnadstvister och delge användbara tips för att navigera genom denna utmanande process.

🔍 Lär dig om rättigheter och skyldigheter

🤝 Få råd om hur du bäst agerar under tvistens gång

👥 Delta i en öppen frågestund med en expert inom området

Biljetter finns tillgängliga för endast 240 SEK. Se till att säkra din plats redan idag och ta ett steg närmare att hantera vårdnadstvisten på bästa möjliga vis.

Missa inte denna möjlighet att få värdefull kunskap och stöd! Köp din biljett nu och var med på detta informativa webbinarium.

Dagen för webbinariet kommer du få ett mejl innehållande länken för deltagandet. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig! 

Ditt deltagande är självklart helt anonymt. 

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer