skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

We deh Culture: The garden daytime party

Eventet är avslutat

We deh Culture: The garden daytime party

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 15:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vänner och älskare! Våren i Stockholm är nu definitivt här och då borde ni veta vad det betyder: längre dagar, högre temperaturer och roliga fester på trevliga ställen i Sveriges Enda Stad™️. Vi på Wedehculture har fått det stora nöjet att bjuda in er till en exklusiv dagsfest hos våra vänner Nosh & Chow.

YES ni hörde rätt. Wedehculture flyttar in på Stureplan för att kicka in sommaren i Stockholm på riktigt - och bäst av allt - vi håller det Grown N Sexy OCH tidigt! Åldersgränsen är fyllda 30 så ni vet att det inte kommer finnas några småbarn där med underutvecklad muskelkontroll för att spilla drinkar på era fina skor. Vi öppnar 16:00 och stänger 20:00 så att det inte blir någon större OB för barnvakten. DJs Mike Yangstar, Hasan Ramic och några utvalda vänner kommer att stå för musiken och ni som är trogna Wedehculture-vänner vet vad som gäller: hiphop, rnb, dancehall och afro från då till nu.

Utöver det så är inramningen helt fenomenal - Nosh & Chows uteservering är, utan att överdriva, en av Stockholms mysigaste lokaler och att fylla den med er - vår publik - kommer göra detta till en oförglömlig fest. In och haffa biljetter nu, de är YTTERST begränsade och när de är slut så är de slut och då har ni tyvärr missat.

VI SES!

Arrangör

Lokal

Nosh and Chow, Norrlandsgatan 24, 111 43 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer