Event inställt

WCBB med Mads Mathias

245,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2022 18:00 - 23:00

Beskrivning

West Coast Big Band bjuder in till Crooner-afton med Mads Mathias. Den danska kompositören, sångaren och saxofonisten. En musiker som verkligen utveklar och vidareför crooner-traditionen med egna kompositioner.

Mads är i dag en av Danmarks mest omtalade kompositörer, sångare och musiker. Han är inspirerad av de stora jazzsångarna som exempelvis Nat King Cole, Frank Sinatra, och Harry Connic  Jr .

Han turnerar idag flitigt och har stora framgångar internationellt

Med  Mads första platta ,”Free Falling” (2012), vann han “New Danish Jazz artist of the Year”.

Förutom att fronta sin egen orkester och kvartett, framträder Mathias regelbundet med Six City Stompers, Tivoli Big Band och det prestigefyllda Danmarks Radios Big Band, och har uppträtt på arenor över hela världen från DR Koncerthuset och Roskilde Festival i Danmark till Den Förbjudna Staden Konserthuset i Peking.

Vi är otroligt glada att få göra ytterligare en konsert tillsammans med Mads och West Coast Big Band  på Vega Bryggeri, ett tillfälle som ni inte får missa.

Läs mer om Mads på: www.madsmathias.com

West Coast Big Band, bestående av ett gäng av stans bästa musiker, som under senare år framfört många konserter med skandinavisk storbandsmusik, bland annat med kompositioner av bandets medlemmar. Numer en stadig aktör på Göteborgs och Sveriges jazzscen.

Läs mer om bandet på www.wcbb.se

Insläpp 18.00

På scen 20.00

frågor om konserten eller platsen - maila goran@vegabryggeri.se

Arrangör

Lokal

Vega Bryggeri Vega Bryggeri, Manufakturgatan 2, 417 07 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.