Warehouse 5

2 mar 2018 21:00 - 3 mar 2018 05:00

Warehouse 5, Vretensborgsvägen 5, 126 30 Hägersten


I kruthusets gamla anrika lokaler öppnar vi Fredag den 2 Mars Warehouse 5 - en mötesplats för huvudstadens ljusskygga nattvarelser, konstnärer, rejvers, undergroundälskare och techno och housefanatiker.

Konstnärer kommer ställa ut sina verk, visual artist och performance artister kommer se till att göra våra nätter tillsammans till oförglömliga minnen. Massor av energi och tid kommer att läggas på att bygga dekor, sagovärldar och ett perfekt tweekat bastungt ljudsystem kommer guida oss in i drömska ljudlandskap.Denna klubb är strikt för medlemmar i vår kulturförening. Alla med kärlek i hjärtat som vill sprida good vibe energy är varmt välkomna. Du som söker vänner och gemenskap likaså och självfallet du som kommer för musiken och dansen.
Testosteron imponerar inte på oss men det gör däremot ödmjukhet, glittrande ögon, stora leenden och euforiskt sinne.
Warehouse 5 kommer vara en tillflykt från vardagens plikter, problem och bekymmer så lämna dina problem utanför dörren och sprid kärlek med oss andra. Livet handlar om att ha kul tillsammans.Varmt välkommen till vår nästa storsatning den 2 Mars då några av våra absoluta favoriter kommer spela.▲ Loftet ▲
Joel Mull (Parabel)
Aril Brikha (Art of Vengeance) LIVE
Jessie Granqvist (Esperanto)
+ Warm
▼ Bunkern ▼
Tystyle
Fabian Tanz
Drakenberg
Kenuna
Regler
Vi kommer neka alla i dörren vi inte anser ha rätt attityd. Dessa fester kommer handla om kärlek, gemenskap och respekt. Du med dålig attityd och t ex sexism eller rasism på agendan kan redan nu tänka om om du vill vara en del av vårt community. Du med gangsterattityd kan redan nu planera att gå någon annanstans. Du är inte välkommen.
Ordentligt med security och good vibe coordinators. kommer finnas på venuen både utanför och innanför.DRESSCODE: Ditt största leende.Medlemsskap https://www.suburbiasthlm.com/

Ticket Entrance bf 23.00 incl wardrobe (30 kr)

Stängd


Early Bird, Access all night

Stängd


Ticket Access all night incl wardrobe (30Sek)

Stängd