Eventet är avslutat

Wapiti + Monkey Union

80,00 SEK

Plats

Datum

14 mar 2020 20:00 - 15 mar 2020 01:00

Beskrivning

WAPITI är en hungrig rockkvartett från Göteborgsområdet som spelar svängig, riffbaserad rock. Deras släpiga lunk och trallvänliga melodier har de hämtat från stonerscenen och den riviga gubbrocken. Variationen och det ångloksliknande lunket i musiken tar oss på en resa från sydstaternas gassande sol och oändliga öken till de klippiga bergens tuffa terräng och vrålande djur. Missa inte WAPITI som har sin första spelning någonsin på DDRC i mars.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4fPOSy3eqEjDciL6ihUpJj?si=yoPLXekjR1-cgIqBfRVEgg
Facebook: https://www.facebook.com/WAPITIBAND/

Monkey Union är ett fem apor starkt rock’n’rollmaskineri som inte skyr några medel för att få publiken på sin sida. Räkna därför med att det kommer bjudas på extraordinär kontorsskjorteskrynklig, svettig powerpoppunk med inslag av actionrock som kommer få hela Hisingen att gunga när de intar DDRCs scen! Allt kommer som vanligt vara skickligt förpackat och regisserat av den enigmatiske Apa Dawgson och dofta av TV nyheter, frukt, The Who, Airbourne, Turbonegro och Klaus Wunderlich. Missa nu ej detta, snart kan aporna vara bakom lås och bom igen!

För att värma upp, lyssna på hiten Thunderboy som gick direkt in på Rockpoddens spellistas finaste placering när den släpptes förra året: https://open.spotify.com/track/3VxrekDlC7S4u9ixQSNZ3a?si=8p9SOeTbT3ujby1riZa_Qw

Arrangör

Lokal

Dirty Deeds Rock Club GBG Wieselgrensplatsen, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.