skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

W.Empowerment x Tina Lindahl "Lyckas på LinkedIn - världens största affärsnätverk!"

Eventet är avslutat

W.Empowerment x Tina Lindahl "Lyckas på LinkedIn - världens största affärsnätverk!"

Från Gratis

Beskrivning

W.Empowerment är ett kvinnligt nätverk som verkar för att främja självledarskap och entreprenörskap genom möten och nätverkande. Fokus ligger på att peppa, inspirera och lära av varandra. Genom möten med spännande personer identifierar, skapar och tar vi till vara på möjligheter! Läs mer på www.wempowerment.se

Lyckas på LinkedIn - världens största affärsnätverk!

Om du inte har upptäckt kraften i världens största affärsnätverk så är det hög tid nu! På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter över hela världen, boka möten, marknadsföra dig eller din business och göra affärer.

Vill du lära dig att använda LinkedIn på absolut bästa sätt för att attrahera värdefulla kontakter och bygga ett framgångsrikt nätverk?

Då vill vi välkomna dig till en föreläsning där LinkedIn- och Social Selling-experten Tina Lindahl berättar hur du kan använda LinkedIn för att bygga ett nätverk som jobbar åt dig, hitta jobb, öka din försäljning och använda plattformen som en effektiv marknadsföringskanal för både dig själv och varumärket som du representerar.

👉🏻 Det blir 30 minuter av inspiration och värdefull information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn för att stärka ditt varumärke och nå ut till en bredare målgrupp. Därefter kommer vi öppna upp för frågor. 

Du kommer att lära dig mer om:


✔️ Hur världens största affärsnätverk på 690 miljoner medlemmar har utvecklats; hur fungerar plattformen idag?

✔️ Vad är möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke och även företaget du representerar?

✔️ Hur kan du göra affärer på LinkedIn?

✔️ Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det!

✔️ Vi inspireras av företagare som har klivit på plattformen och utvecklat hur vi kommunicerar till varandra

Om Tina Lindahl:
Efter att ha tagit beslutet att bryta upp från karriären som chef i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina Lindahl och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. Det blev det motsatta. Tina vände sig till sitt nätverk på LinkedIn för att hitta uppdrag och även för att bygga ett lokalt nätverk i Örebro. Hon bestämde sig för att stärka sitt personliga varumärke på plattformen genom att dela med sig av sina erfarenheter, sina värderingar och personlighet för att attrahera personer av värde. Till slut knäckte hon koden för hur du skapar ett nätverk som jobbar åt dig.

Idag hjälper Tina kvinnliga entreprenörer att profilera sig på bästa sätt på världens största affärsnätverk, att maxa sin närvaro och bygga starka strategiska nätverk som leder till nya affärsmöjligheter, framgångsrika samarbeten och värdefulla kontakter.

Läs mer om Tina här och besök hennes profil på LinkedIn

Föreläsningen kommer att ske via Zoom.

Med vänliga hälsningar

W.Empowerment

Arrangör

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer