Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

W.Empowerment workshop på temat Självledarskap

Eventet är avslutat

W.Empowerment workshop på temat Självledarskap

Från 92,78 SEK

Plats

Datum

5 sep 2017 17:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

W.Empowerment är ett nätverk som verkar för att främja kvinnligt självledarskap och entreprenörskap genom möten och nätverkande. Fokus ligger på att peppa, inspirera och lära av varandra. Genom möten med spännande personer identifierar, skapar och tar vi till vara på möjligheter! Läs mer på www.wempowerment.se

Workshop på temat självledarskap! Vi lever i en turbulent tid, med höga och ibland motstridiga krav som utmanar oss på många arenor i livet. Att då ta sig tid för reflektion och att ta del av andras erfarenheter kan vara avgörande för ditt välbefinnande och vilka resultat du åstadkommer. Dessutom visar forskningen att öppenhet och tillit är avgörande för att framgångsrikt hantera strategiska, komplexa utmaningar.

Under den här workshopen ska vi därför öva på det här, genom att lära känna oss själva och varandra lite djupare, under roliga och givande former. Dessutom gör vi en temperaturmätare på nuläget med hjälp av verktyget Livshjulet. Vad fungerar bra? Vad utmanar mig? Vad kan jag bidra med respektive vad behöver jag hjälp med?

Alexandra Berg leder oss med van hand genom processerna. Hon är ekonomen från Handels, som hoppade av en chefstjänst på Arlanda för att följa sitt syfte. Sedan 7 år tillbaka driver hon företaget ”Caring Group of Sweden”, som hjälper företag, organisationer och individer att bli framgångsrika genom att bry sig och ta tillvara inre motivation. Idag är hon en internationellt efterfrågad talare, konsult och ledarutvecklare, med bred erfarenhet och kundbas.

Ni är välkomna från kl 17.15, workshopen kommer att starta kl. 17.30. Det bjuds på mat i from av wraps och snacks på plats. Vi kommer att hålla till på The Park som är ett personligt och kreativt co-working space. Adressen är Sveavägen 98. Läs mer om The Park här: http://thepark.se/

Detta är ett medlemsevent och vi har enbart 30 platser.

W.Empowerment är en ideell förening och att vara medlem i W.Empowerment är helt kostnadsfritt. För att kunna täcka de kostnader vi har i samband med mötena har vi en deltagarkostnad på 100 kr, vilket är ett självkostnadspris. I det ingår mat på plats.

Med vänliga hälsningar

W.Empowerment

Arrangör

Lokal

The Park, Sveavägen 98, 113 50 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer