Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Vocalsis Julkonsert

Eventet är avslutat

Vocalsis Julkonsert

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

9 dec 2017 16:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Nu är Vocalsis tillbaka med sina stämningsfulla och uppskattade julkonserter!

Årets julkonserter tar oss tillbaka till den traditionella, svenska julen med dess välkända hymner och klassiska julsånger, men även några nya spännande musikaliska överraskningar.

I år har vi dessutom besök av den härliga barnkören ”Rejoice” under ledning av Felicia Carpvik.

Konserterna kommer hållas lördagen 9 dec klockan 16:00 samt 19:00. OBS! Insläpp 45 minuter innan.

All insamling och överskott går oavkortat till Läkarmissionens arbete som ger utsatta kvinnor möjlighet till trygga förlossningar.

Kvällens konferencier: Hanna Möllås

Kapellmästare: LarsLisa Andersson

Varmt välkomna!

I samverkan med studieförbundet
Lokal

Pingstförsamlingen, Tegnérgatan 3, 561 32 Huskvarna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer