Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Vocal History Tour

Eventet är avslutat

Vocal History Tour

Från 95,00 SEK

Plats

Datum

18 aug 2023 18:00 - 19:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

”Sextetten rör sig lätt och ledigt i allehanda genrer, från gregoriansk kyrkomusik via Mozarts operavärld till filmmusik ur ”Sagan om ringen”.”
Östgöta Correnspondenten

”Ecstatic Ensembles kombination av teknisk briljans, musikalitet och värme gjorde publiken stundtals andlös. Man ville inte missa en ton eller ett tonfall."
Bo Borg.

Ecstatic Ensemble tar er med på en vokalhistorisk resa från gregoriansk sång via madrigaler, Orlando di Lasso och barockens Bach vidare till Wienklassicismen. Via senromantikens Rachmaninov landar de i den moderna konstmusiken på 1900-talet med verk av Pärt och nutida musik av Enya och ABBA. Allt framförs a cappella.

Jeanette Köhn - sopran
Sofia Niklasson - sopran
Malena Ernman - alt
Leif Aruhn-Solén - tenor
Hans-Peter Nee - baryton
Gustav Nordlander - bas

Datum: 18 augusti 2023
Tid: 18:00
Insläpp: 17:30

Plats: Fässbergs kyrka, Mölndal

Konsertbiljett: 195 kr
Ungdomsbiljett (10-26 år): 95 kr

Arrangör: Ecstatic Ensemble i samarbete med Fässbergs församling och Kulturens.


Konserten är tillgänglig för rullstolsburen med assistans. Rullstolsplats bokas genom info@ecstaticensemble.se eller genom att klicka på Kontakta. Ledsagare går gratis. 

Arrangör

Den stjärnspäckade vokalgruppen Ecstatic Ensemble bildades 2021 och har på kort tid etablerat sig som en av de främsta vokalensemblerna i Norden. Det hela startade med konsertfilmen ”Ecstatic Ensemble sjunger tidig musik” på Konserthuset i Stockholm - en film som uppskattades så mycket att den senare sändes på SVT.

Alla sångare har ett förflutet i professionella körer såsom Radiokören, Eric Ericsons kammarkör och Mogens Dahl Kammerkor. De är experter inom olika områden såsom tidig musik, barock, opera, jazz och musikal. I Ecstatic Ensemble förenas de av kärlek till stämsång.

Jeanette Köhn - sopran
Sofia Niklasson - sopran
Malena Ernman - alt
Leif Aruhn-Solén - tenor
David Risberg - baryton
Gustav Nordlander - bas

Lokal

Fässbergs kyrka, Terrakottagatan 3, 431 42 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer