Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

ViVii | Slaktkyrkan

Eventet är avslutat

ViVii | Slaktkyrkan

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

20 aug 2021 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

ViVii

Fredag, 20 augusti

19.00 - 22.00

Dörrar kl 19.00, live från kl 20.00

Sittande publik, begränsat antal platser

Biljetter: slaktkyrkan.se/kalender

18+ år

---

ViVii - Caroline och Emil Jonsson är båda uppvuxna i Göteborgstrakten. De träffades redan som barn och efter år av vänskap förälskade de sig i varandra. Paret gifte sig tidigt och stack till New York på smekmånad, fast beslutna att uppleva så mycket musik som möjligt. I USA träffade de gospelstjärnan Tye Tribbettoch vilket ledde till att de turnera med hans kör, som bland annat kan höras i Justin Timberlakes ”Cry me a river”. 

ViViis tredje medlem Anders Eckeborn är också bandets egen producent. Han växte upp med klassisk musik och började med fiol som fyraåring, spelade därefter cello med högsta betyg innan gitarren blev hans trognaste vän. Med sitt absoluta gehör (enligt mormor), bemästrar han de flesta instrument som kommer i hans väg. Detta blommar ut i total eufori när Anders låtideér formas och produceras till ViViis magiska sound i hans studio i Uppsalas industrilokaler. Det är euforin som tillsammans med Emil och Carolines energi och historia skapar den innerlighet som kännetecknar ViViis musik.

2019 års debutalbum ”ViVii” behagade indiepop-fans runt om i världen. ViVii förvaltar det drömpop-sound som blev så populärt under 10-talet och påminner oss om hur riktiga instrument och långa reptimmar låter. Albumsläppet följdes av turné i både USA och Europa och idag är de streamade över 13 miljoner gånger bara på Spotify.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer