skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Visskolans Höstkonserter: Vinden vänder på Genesarets sjö

Eventet är avslutat

Visskolans Höstkonserter: Vinden vänder på Genesarets sjö

Från Gratis

Plats

Datum

20 okt 2020 19:00 - 21:00

Beskrivning

Vinden vänder på Genesarets sjö

Du går åt ett håll och tänker att du vet vad du gör och var du har dig själv. Saker och ting känns konstant beständiga - det är som det alltid är, och så kommer det alltid att vara. Men, så händer det något som får en flod rinna i din inre värld, världen så som du känner den sätts i rubbning och riktningen ändras. 

Deltagare från Nordiska Visskolan välkomnar till en musikalisk kväll med förändringen i fokus - den brutala, totala och stundtals fantastiska. Den vi väljer och inte väljer, den vi inte ens vågar drömma om, samt den vi längtar efter - men får förändringen finnas? 

Medverkande: 
Sara Ebenfelt
Melissa Persson
Axel Mehrigi
Clara Samor
Malin Bolander
Ludwig Vilhelmsson

Arrangör

Nordiska Visskolan
- en scenisk musikutbildning med texten i fokus
Vid Nordiska folkhögskolan i Kungälv

Lokal

Nordiska Folkhögskolan Nordiska Folkhögskolan, Olof Palmes väg 1, 442 31 Kungälv

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer