skip to main content

Visning för barn om medeltiden

Visning för barn om medeltiden

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

19 februari 2024 - 23 februari 2024

Beskrivning

Välkommen på visning!

Vad har arkeologerna hittat för spännande saker i Lunds underjord? Kulturens pedagoger tar med barnen på en resa tillbaka i historien och undersöker ett urval av föremål som museets arkeologer har grävt upp genom åren. Under visningen i utställningen Metropolis - Lund och medeltiden får barnen kluriga frågor att fundera på och svara på.

Passar barn från 7 år i vuxen persons sällskap. Max 25 platser. Samling i utställningen.

Biljettpriser: Vuxen 150 kr, pensionär 100 kr, student 100 kr, Kulturens medlemmar 50 kr. Barn och unga 0-18 år samt skolpersonal och ledsagare har fri entré.

Entréavgift till museet ingår i biljettpriset! 

Biljetten visas i receptionen i entrén, senast 15 minuter innan visningen börjar.

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till programstart. Entré till museet ingår i biljetten!

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer