Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vinterviken Sunset Session 2022

Eventet är avslutat

Vinterviken Sunset Session 2022

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

19 aug 2022 17:00 - 20 aug 2022 23:59

Beskrivning

VINTERVIKEN SUNSET SESSION 2022
VINTERVIKENS TRÄDGÅRD
LIVE + DJS + DEKOR
BAR + MAT!
Fredag 19/8 & Lördag 20/8
17:00 - 24:00

Vinterviken Sunset Session är en minifestival i en unik miljö där stämning, alternativ popmusik och atmosfär står i fokus i sann DIY-anda. Beläget mellan Essingeledens brus och Alfred Nobels sprängfabrik hittar ni Vintervikens Trädgård, Stockholms finaste oas. Samtidigt som solen försvinner ned bakom trädtopparna och skenet från ljusslingorna blir allt starkare står några av de mest intressanta namnen från den svenska pophimlen på scenen i en intim och pulserande miljö. Varmt välkomna till Vinterviken.

Lineup:
Fre: Alice Boman | ViVii | Marlene
Lör: Sibille Attar | Riga Tiger | June Vide
+ DJS

Artwork: Tilda Karlsson
Facebook-event

Lokal

Vintervikens Trädgård Vintervikens Trädgård, Vinterviksvägen 30, 117 65 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer