skip to main content

Vintermirakel med Teater Carpa

Vintermirakel med Teater Carpa

Från 95,00 SEK

Plats

Datum

22 feb 2024 14:00 - 14:45

Beskrivning

En föreställning om vänskap och om man verkligen kan vara tre bästa kompisar? 

När Julia hittar en magisk kompass som leder till en juvel tror hon att ett
roligt och spännande äventyr väntar med bästa vännen Stina. Men när det visar sig att Stina träffat en ny kompis, Hugo, måste Julia göra allt i sin makt för att bli av med honom. Följ med de två ovännerna i jakten om den snötäckta skatten. Kommer de hitta den glittrande kistan eller finner dem kanske något ännu bättre? Sann vänskap?

Teater Carpa presenterar en vintrig, spännande och hjärtvärmande promenadteater där du kliver rakt in i vintersagans värld. Vintermirakel är en interaktiv upplevelse där publiken får följa med på ett äventyr tillsammans med skådespelarna, och uppleva teatermagin på ett nära och personligt sätt.

Föreställningen varar i ungefär 45 minuter, och är perfekt anpassad för barn i åldrarna 6–11 år, årskurs 1–5. Men alla, från den yngsta snöflingan till den äldsta iskristallen, är varmt välkomna.

Klä er varmt, ta på vinterkängorna och gör er redo för vinterglädje – tillsammans dyker vi in i detta underbara vintermirakel!

Biljettpris: Vuxen, pensionär och student 170 kr, Kulturens medlemmar 150 kr och barn och unga 0–18 år 95 kr. Entré till museet ingår i biljetten!

Förköp biljett

Entréavgift till museet ingår i biljettpriset!

Biljetten visas i receptionen i entrén, senast 15 minuter innan föreställningen börjar.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljett till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer