Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vinterfestival O/Modernt. NILS HOLGERSSONS UNDERBARA RESA

Eventet är avslutat

Vinterfestival O/Modernt. NILS HOLGERSSONS UNDERBARA RESA

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

19 feb 2023 18:00 - 19:15

Beskrivning

NILS HOLGERSSONS UNDERBARA RESA

Familjeföreställningen som redan rönt stora succéer i Berwaldhallen och på Konzerthaus i Berlin. Vi får följa med Selma Lagerlöfs Nils Holgersson när han tillsammans med O/Modernt New Generation Orchestra och Lilla Akademiens elever lämnar Sverige.

Vinterfestival O/Modernt.

O/Modernt och Musikskolan Lilla Akademien firar vinterns magi med den första vinterfestivalen i Drottning Silvias Konsertsal. Artister i alla åldrar kommer att samlas på scenen för att framföra allt från medeltida sånger om kärlek till filmmusik från Harry Potter vid sidan om tidlösa klassiker av kompositörer som Schubert och Mendelssohn. Den förtrollande konsertsalen kommer att väckas till liv av magiska toner. Varmt välkomna att uppleva det tillsammans med oss!

Ett samarbete mellan O/Modernt och Musikskolan Lilla Akademien


Medverkande:
OSKAR MALMQVIST talare
EMILIA UTTER MANGSBO soprano
LEONID FLORIN MURAVJOV accordeon
TARA PYNE solodans
USHA BALASUNDARAM sång
MARCUS WIANDER slagverkt
O/MODERNT KAMMARORKESTER
ELEVER från LILLA AKADEMIEN
ANNE SJÖLUND poesi/text


Arrangör


Drottning Silvias Konsertsal på Lilla Akademien – ett klingande rum för musikaliska möten.

Salen är ritad av den kända italienska arkitekten Giorgio Palú, och den världsledande japanska akustikern Yasuhisa Toyota. Toyota har även designat akustiken för många berömda konserthus runt om i världen, inklusive Walt Disney Concert Hall i Los Angeles och Pierre Boulez Saal i Berlin. Med dynamisk design och centrerad scen är varje konsert i Drottning Silvias konsertsal en ny unik och inspirerande upplevelse.


Lokal

Drottning Silvias konsertsal Drottning Silvias Konsertsal, Norrtullsgatan 14, 113 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.