Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Vinprovning på Fotografiska

Event inställt

Vinprovning på Fotografiska

Från 1.500,00 SEK

Plats

Datum

7 okt 2023 14:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vinprovning på Fotografiska med 

visning av utställningar och middag!

Varmt välkommen till ett event med både kultur, mat och dryck.

Fotografiska - platsen som i princip aldrig sover. https://www.fotografiska.com/s...

När Jan och Per Broman startade Fotografiska så trotsade de många aspekter av museumkulturen. De hade tidigt visionen av en mötesplats som inte enbart skulle vara ett museum utan en mötesplats för kultur, musik, mat och dryck. De byggde nätverk och hade musikkvällar med rising stars, fint minne att ha lyssnat på First Aid Kit på Fotografiska innan de blev riktigt stora. Sedan de startade 2010 så har Fotografiska vunnit olika utmärkelser. Paul Svensson blev tidiga involverad i det som var ett café som blev som bistro och numera Bistro Bread and Wine. Hållbarhet, zero waste, god mat och mycket grönt. 2017 vann Paul Svensson med sina kolleger Leading Culture Destinations Awards pris för Världens bästa museirestaurang. Under 2020 klev Jan och Per Broman av för att fokusera på andra projekt men Fotografiska lever vidare och idag kan man även besöka ett Fotografiska i Tallinn och New York.

Vad kommer vi att få vara med om under detta event på Fotografiska? Jag har satt ihop ett program med hjärta och själ som jag hoppas att ni kommer att tycka om.

Vi kommer att bli guidade i utställningshallarna på Fotografiska och njuta av konstverken. I dagsläget har de bara släppt en av hösten utställningar som är Peter Lindbergh, Lightness of Being https://www.fotografiska.com/s... men fler kommer och de kommer alla vara bra som det är på Fotografiska. När vi har njutit klart av utställningarna kommer vi att gå till vårt chambre séparée där ni kommer att få prova vin - temat kommer att vara exceptionella vinmakare som arbetar hållbart. Efter provningen kommer vi att äta tillsammans i Bistro Bread and Wine. Middagen är av konceptet sharing med flera olika små rätter. Jag har valt ut drycker som passar till rätterna så under middagen blir det även ett lättsamt prat kring mat och dryck i kombination. Dryckerna kommer att vara både vin och alkoholfria kreationer.

Varmt välkommen till ett mindre och intimt event där vi samlas i samtal kring sådant som ger livet en guldkant. Att veta att vi gemensamt har ett intresse för kultur, god mat och dryck sådant som berikar livet och ger det en guldkant.

Vänligen meddela mig på katarina@spiritbyme.com eventuella funderingar kring eventet och om du behöver en anpassad kost.

23 september

Kl. 13.45 Samling utanför entrén till Fotografiska

Kl. 14.00 Visning med guide av utställningar

Ca. kl. 16.00 Vinprovning i chambre séparée 

Ca. kl. 18.00 Middag i restaurangen

Ca. kl. 20.30 Middag klar men man kan fortsätta kvällen på egen hand på Fotografiska om man önskar

Biljett: 2500:- ink moms

Inträde, guidad tur med professionell guide, vinprovning, middag med dryckespaket, goodie bag

Avbokningsregler:

Tyvärr kan något inträffa. Men vid avbokning senare än 10 dagar innan eventets startdatum debiteras hela beloppet. Tag kontakt med mig så försöker vi hitta en lösning om det skulle inträffa.

&t=4s

Eventet arrangeras av Katarina Hoverman, Spirit by Me, Sommelier och Tequila Maestro. Lång erfarenhet av att leda provningar och att arrangera event. Stolt f.d. medarbetare på Fotografiska.

www.spiritbyme.com

Arrangör

Katarina Hoverman, Spirit by Me en del av Hoverman Konsulting AB.

Diplomerad Sommelier WSET, Restaurangakademien

Tequila Maestro

Arbetar som provningsledare, upplevelsekreatör, föreläsare, yrkeslärare på gymnasium inom servering/mat&dryck, konsult.

Utgår från Nyköping med hela Sverige som mitt arbetsfält.

Arrangerar egna event men blir även inhyrd av restauranger, företag, föreningar, privatpersoner att föreläsa om dryck.

Brinner för gott värdskap, mat&dryck i kombination, alkoholfria alternativ, och vurmar för naturvin, vin från udda ställen och engelskt bubbel. Älskar att resa, se världen och få inblick i andra kulturer blandat med god mat och dryck.

Hemsida

Följ mig gärna på Facebook

Eller på Instagram

Lokal

Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer