skip to main content

Vinprovning online

Vinprovning online

Från 159,00 SEK

Online-event

Datum

8 maj 2024 16:00 - 18:00

Beskrivning

Välkommen till en exklusiv vinprovning online med Bromma Vinateljé! Ge dig själv en spännande upplevelse och följ med på en resa genom vinvärlden, allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

🍷 Evenemanget: Vinprovning online

📍 Plats: Virtuell - Delta var du än är!

📅 Tid & Datum: 8 maj 2024, kl. 15:00

Under denna virtuella vinprovning kommer du att få lära dig om olika vinsorter, druvor, dofter och smaker under ledning av våra kunniga vinexperter. Passa på att utforska vinernas underbara värld och öka din kunskap samtidigt som du njuter av goda viner.

💸 Biljettpris: Från 159,00 SEK

Oavsett om du är en nybörjare eller en vinentusiast, är du välkommen att delta i denna spännande online vinprovning. Ta med dina vänner och familj för en härlig upplevelse och låt oss sätta tonen för en underbar vinresa tillsammans!

Arrangör

Upptäck vilken skillnad det är mellan olika viner och lär dig knepen för att hitta dina nya favoritviner. Under lättsamma och trevliga former guidas du av vinexperten Peter Streijffert. Det är avspänt och inkluderande. Alla kan vara med, några förkunskaper behövs inte för att ha riktigt trevligt. 

Hos Bromma Vinateljé hittar du en mängd olika vinprovningar, med eller utan tilltugg. Några exempel på populära teman är: Italiensk vinprovning, ost- och vinprovning, choklad- och vinprovning, bubblor och tapas, klassisk vinprovning och vinprovning med naturvin.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer