skip to main content

Vinprovning online

Vinprovning online

Från 159,00 SEK

Online-event

Datum

13 mar 2024 18:00 - 31 mar 2024 20:00

Beskrivning

Få din smaklök att dansa vid vår nästa vinprovning online! Bromma Vinateljé bjuder in dig till en härlig kväll med en virtuell vinprovning. Ta del av spännande vinprovning hemifrån och låt våra kunniga experter guida dig genom en smakfull upplevelse.

🍷 Evenemanget: Vinprovning online

📅 Datum: 13 mars 2024

🕒 Tid: 18:00

💰 Biljettpris: Från 159,00 SEK

Våra online vinprovningar är det perfekta sättet att lära sig mer om viner och upptäcka nya favoriter, allt i bekvämligheten av ditt eget hem. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vinprovare, så kommer du garanterat att ha en trevlig kväll med lärorika upplevelser.

Se till att säkra din biljett redan idag och upplev en spännande vinprovning online tillsammans med andra vinälskare. Skål för en kväll fylld med härliga smaker och nya upptäckter! 🍇🥂

Arrangör

Upptäck vilken skillnad det är mellan olika viner och lär dig knepen för att hitta dina nya favoritviner. Under lättsamma och trevliga former guidas du av vinexperten Peter Streijffert. Det är avspänt och inkluderande. Alla kan vara med, några förkunskaper behövs inte för att ha riktigt trevligt. 

Hos Bromma Vinateljé hittar du en mängd olika vinprovningar, med eller utan tilltugg. Några exempel på populära teman är: Italiensk vinprovning, ost- och vinprovning, choklad- och vinprovning, bubblor och tapas, klassisk vinprovning och vinprovning med naturvin.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer