skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Vinprovning - Meet the winemaker - Simpsons' Wine Estate

Eventet är avslutat

Vinprovning - Meet the winemaker - Simpsons' Wine Estate

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

23 feb 2024 18:00 - 20:00

Beskrivning

VINPROVNING – MEET THE WINEMAKER – Simpsons Wine Estate - För första gången på besök i Sverige.

Välkommen på vinprovning med Simpsons Wine Estate och SILVIA CACKOVA!

Vi på Wine Table är stolta över att bjuda in till en exklusiv vinprovning tillsammans med Simpsons Wine Estate, en kväll med engelska viner som bjuder på elegans och finess. Tillsammans kommer Maja Berthas och Silvia Cackova att guida er genom fem härliga och välproducerade både stilla och mousserande vin från spännande och så populära vinlandet/regionen Kent, England. Allt i Wine Tables lokaler i hjärtat av Stockholm.

Simpsons Wine Estate ligger mitt i Elham Valleys i Kent som har fantastisk förutsättning för vinodling. Den intensivt kalkrika kritjord, som utgör en del av samma kritås som sträcker sig från södra England till de välkända regionerna i Frankrike, Champagne och Bourgogne ger ett resultat för perfekt odling av Pinot Noir, Pinot Meunier och Chardonnay. Men även tack vare landets klimat skapas en lång, sval mognadsperiod vilket visas positivt i vinerna genom elegans, finess och en imponerande lagringspotential.

Simpson's viner finns i Sverige tack vare Brand Wine Estate.

• NÄR: 23/2 Kl. 18.00 – 20.00, insläpp från kl 17.45

• VAR: REHNSGATAN 24 I STOCKHOLM

• PRIS: 350 KR

Missa inte den unika chansen att träffa Silvia. Begränsade platser och först till kvarn gäller.

Eventet är kring ståbord vilket kan vara bra att veta vid valet av skor för kvällen 👠 (hör av dig till oss på hej@winetable.se om du behöver en stol så löser vi det med glädje)

Välkommen till en härlig provning hälsar,

Maja Berthas med Wine Table

Arrangör

Välkommen till Wine Table! 

Vi startade 2018 som ett digitalt vinmagasin, sedan dess har vi vuxit och ger numera också ut ett magasin som du hittar på vinbarer, restauranger och utvalda hotell runt om i Sverige. Sedan 2020 gör vi livesända vinprovningar och från 2023 gör vi även provningar hos oss på Rehnsgatan 24 i Stockholm. I vår lokal från vi plats max 30 personer vilket gör provningarna intima och personliga, vi håller provningar för alla nivåer och för att få delta och köpa din biljett måste du vara medlem hos oss, vilket du blir genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Kort om oss och vår vision:

För oss på Wine Table är det drycken som står i centrum och det vi dukar fram är noga utvalt och alltid provat av oss själva.Redaktionen består av Sveriges mest välrenommerade vinskribenter som med samlad erfarenhet har både bred och djup kunskap om både mat, vin och allsköns annat kopplat till njutningens underbara värld.

Två grundpelare i vårt arbete är dels den journalistiska integriteten där du som läsare och besökare kan lita på att det vi skriver/säger  och tipsar om är personligt upplevda och provade viner. Den andra grundpelaren återspeglar vårt motto "drick mindre men bättre".

Följ oss gärna på Instagram, Facebook eller TikTok för vintips och dryckesinspiration.

Skål och välkommen till bords!

Lokal

Wine Table Redaktionsbaren, Rehnsgatan 24, 113 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer